САШО ДИМИЌ, СТЕФЧЕ ЈАКИМОВСКИ или МИЛА?

САШО ДИМИЌ или СТЕФЧЕ ЈАКИМОВСКИ

• САШО ДИМИЌ

Гласови: 55 34,2%
  • СТЕФЧЕ ЈАКИМОВСКИ

Гласови: 53 32,9%
  • МИЛА ИСКРЕНОВИЌ

Гласови: 53 32,9%

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
предизборниот молк ке почне, па ајде во недела да победи Сашо Димиќ!

Ја нај хардкор ливче даов ..... За криминалци не гласам ....

Толку ....

Честито на победникот

На сите подржувачи на Јакимовски им ја честитам победата... Нека е за многу години и нека ни се множат и уште многу мандати да истераме заедно:smir:...
Позз и секое добро

На сите подржувачи на Јакимовски им ја честитам победата... Нека е за многу години и нека ни се множат и уште многу мандати да истераме заедно:smir:...
Позз и секое добро

Абе сироти вие. Од 10 општини и Град Скопје плус, добивте една, па само пензионериве ви селојални во Карпош.

Абе сироти вие. Од 10 општини и Град Скопје плус, добивте една, па само пензионериве ви селојални во Карпош.

Стевчо е една таква будала и недоквакан...што беше греота ВМРО да не го згази во Карпош...не го сакаат ни Јакимовски(како што ми имаат кажано)...ама мораше ли бе винкла да стават ВМРО за кандидат таму?

koga be ce izumrat toa fosilite...koj ce go trpi ovoj papucarov sea .....e pa aj da ni se mnozat vlajkovci i fosilive gospod da gi pozivee

Сакале вие или Јакимовски е старо-новиот градоначалник на Карпош. Нека му е со среќа на новиот градоначалник и за многу години нека е.
Да живее Карпош и Стевче Јакимовски:smir:
:je::je:

Сакале вие или Јакимовски е старо-новиот градоначалник на Карпош. Нека му е со среќа на новиот градоначалник и за многу години нека е.:smir:
:je::je:

тој од сдс е или лдп?

Па ајде уште некој Влајко нека ви направи!:smir:По цела партизанска нека ги нареди...:)

Ехеее ќе направи и за другите Општини, нека има:smir:.
Иначе Саша Димиќ и дЕфектот 48 отидоа во канта...Тух штета, ќе немаат сега од каде другиве градоначалници да ја учат активноста.

Ехеее ќе направи и за другите Општини, нека има:smir:.
Иначе Саша Димиќ и дЕфектот 48 отидоа во канта...Тух штета, ќе немаат сега од каде другиве градоначалници да ја учат активноста.

Нека му е со среќа мандатот,и нека го направи Карпош уште поубав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom