Сашко Кедев - третиот македонец на врвот на светот

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
браво. да се искачиш на Монт Еверест е големо постигнување за секој чоек.
браво уште еднаш

Јас нај искрено се извинувам шо мрчев, и навистина мусе восхитувам на господинот,кедев за подвигот мушки и со големо срце го направил тоа, а не ко она шерпасине шого воделе едниот 13 пати се качил другиот 9 пати, штое тоа шарлатани па незнам зашто и сашко ги повел со себе изгледа по пат му било па ги собрал, пошто само он го знаел патот:pos2: а они демек ете колку на прошетка

Браво честитки до него :).

Знаев дека политиката ги прави луѓето неспособни и им ги затскрива талентите:pipi:. Ова ќе го направи поценет отколку било кои претседателски локални парламентарни или какви било избори. Навистина ме изненади информацијава. Слична е како оние на први април што се пласираат на Кајгана:pos:. Му честитам на Сашко, секоја чест, ова е гордост за македонската нација ширум светот и една промоција на нашата држава.

Браво алал нека му е. Честитки до него.

Спореди го сегашното искачување со искачувањето на планинарите пред 30 години. Современа технологија, мобилни, GPS, боци со кислород дрн дрн... Како му го имаат земено редот на Еверест во последно... кога човек без нозе (со 2-те вештачки) успеа да се качи, што остана за другите. Значи се што ти треба е желба, спонзор и време. Остатокот сам ке си дојде по себе.
Сепак 3ца од 2 000 000.Честитки докторе :)))

Браво и секоја чест...

Честитки до него.Браво...:):):helou:

Честитки до Кедев браво:helou: секоја чест

:nesvest:.....:zver::bravo:

Ќе гледам да бидам четврти, не од ова лето, а наредното:helou:
Саше, чекај ме таму:):):):):)

Еј види го ти Кедев, воопшто не знаев дека има такви амбиции, а се искачил на највисокиот врв на светот.
Браво за подвигот и успехот:olee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom