Саше - Фактор ИКС (Х)!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.501
Поени од реакции
35.463
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Одамна му се „канам“ на човечево. Се ќе ми текне да снимам некое клипче со него, ама ме мрзи да го уштекувам снималото... Не е нормален, стварно не е нормален човеков. Го има некој слушано што „дрви“? Али, уште по ненормални се луѓево што се јавуваат кај него и што плаќаат 100 денари/минута за да слушаат приказни и општи работи што се поклопуваат кај 99% од луѓето.

Него, не ми беше тоа муабетот... Сакам да му снимам една цела емисија некој ден, па да направам една БЕСТ ОФ компилација за на Кајгана. Знае ли некој кога му е „терминот“?

Мора да се снима, а башка барам кандидати за „учество“ во емисијата кога ќе снимаме. :-)

ја не сум го видел одамна на тв, можеби и не прави веќе емисии, знам дека му беше вечерен термин

posleden pat go gledav koga gatase na sky net .. bese oblecen onaka pederski ... pa on neli po struka e frizer ?????????

Toj be brat zbori nesto a i samiot ne znae sto kazal, zbori da ne go razberat i pak mu se javuvaat ne mi se veruva.

луге дај образложете кој е што е ???? зш не сум упознаен со овој.

strumics напиша:
Типчето некој бајач е? Стварно појма немам
на типов цело скопје му се смее кажуе бајачки на скај нет тв

Toj ti e samo za na psihijatrija,ama pa tie sto mu se javuvaat i sedat 20 min na telefon a minuta e 50 den se uste poiscukani od nego.

иначе, забрането е седење на неговиот стол.

онака, има стаено натпис „не седи на овој стол”.

мож клетва некоја има стаено. или да не му ги поматат сновиденијата.

бог да го чува народов од такви као него

да ти кажам искрајно незнам кога и каде:bip:

Офчар напиша:
иначе, забрането е седење на неговиот стол.

онака, има стаено натпис „не седи на овој стол”.

мож клетва некоја има стаено. или да не му ги поматат сновиденијата.
не бе фајворит филм му е Покераши и Џон Малкович со Кутијата на која шо има напишано Донт тач а внатре две пакетчина МОТО

Vaka da pretpostavime sase deka ima mnogu fanovi, javuvaci, koi bi glasale za nego na izbori. I taka Sase stane politicar vo nasiot cirkus parlament. Toa bi bilo navistina ludnica. Nikoj nema da moze da go smeni zatoa sto na negovata fotelja ke pisuva "Ne sedi na ovoj stol".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom