Саше - Фактор ИКС (Х)!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ве стаса речта негова севозможна и ќе патите што зборите вака лошо за него.
Богохулници!

:):):)

Recta negova i da stasa nikoj nema da ja svati, pa duri i Semokniot. Sase moze da se koristi kako zamena za bubanjot za loto da generira random broevi kako sto generira random zborovi.
Decki seto ova e zavera od CIA, se bara enkriptorot.
Koj ke go svati Sase toj ke doktorira Enkriptologia na novata metoda Sasecrypt.

Како бе темава за Саше е толку пуста?
Иначе Саше ис бекккккк:vozbud:
Не не беше сновидение, почнал пак да гата на локални телевизии.

Гледачка: Ало ако може да ми кажете нешто повеќе за семејството и домот...
Саше: Има една личност на С што ви мисли лошо, и која контактира со личност на Д. Двете ви се блиски, а може едната не ви е баш блиска, ама ја знаете. Ви предизвикуваат некаква нервоза, духовно растројство. Затоа ќе запалите 5 свеќи таму, 3 свеќи таму, уште пет таму и таму (ако го натераш да повтори гарант ќе излезе дека требало 3свеќи таму, 5 таму, и уште три таму и таму).
Ова не е баш поволен период за вас, ама се ќе се среди немајте гајле. Нареден гледач?

Дали сеуште важи планов од Ацид? :vozbud:

Најдобар беше Трендо кога го пушти да прими награда место него и моментот кога Саше фактор икс му се обрати на народот. :pos: Или оној другиот беше? Не ми текнува името сега, ама исти си се! :pos:

Гледачка: Ало ако може да ми кажете нешто повеќе за семејството и домот...
Саше: Има една личност на С што ви мисли лошо, и која контактира со личност на Д. Двете ви се блиски, а може едната не ви е баш блиска, ама ја знаете. Ви предизвикуваат некаква нервоза, духовно растројство. Затоа ќе запалите 5 свеќи таму, 3 свеќи таму, уште пет таму и таму (ако го натераш да повтори гарант ќе излезе дека требало 3свеќи таму, 5 таму, и уште три таму и таму).
Ова не е баш поволен период за вас, ама се ќе се среди немајте гајле. Нареден гледач?

Личност на С, хм тоа ми звучи лесно Свекрва, за Д незнам не сум јас Ккако Сасе. Инакѕ добри се овие гатачите има народ што се лажат.

Го има на АТВ уште овој како да го наречеме бајач.
Јас по толку време денес прв пат дознав за него за овој т.н бајач.А што ли е он си знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom