Саша, Тамара те сака!

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е многу глупо ова доволно ми е да направи една пита со праз и да ме баци сочно со празот во уста и да каже те сакам него ли вакви ''романтични'' срања.

bas-me-zabole.gif

Mnogu romantichno! :love:

Se shalam, degenski mi e....
Neka mi donese pivo i povekje ke me izraduva.

Оригинално. Браво на креативноста! :)
--- надополнето: 20 август 2013 во 23:29 ---

Форест, не једи говна!

5 казнени поени због заради навреди на форумџија и плус 5 пошо е модератор :pipi:

И ја го подржуем форест, дрн дрн јариња, саша те волим, те сакам, од кога бе пишан збор означува колку го сака, сеа ко ја да се истетовирам на гз Те Сакам и да се сликам и шер на фејс да напраам ехеееее има да има љубаф до колена ебаго.:cautious:

koja e ovaa potreba,pred svetot da se pokazes.....egoto do tolku li treba da im se zadovoli??iskreno mi se kenja od vakvi attention whores....

Многу убава идеја и во секој случај романтично , вистинска љубов (y)

Сериозно премногу романтично и креативно....
Сигурно го сака инаку на кого би му текнало вакво нешто, тој што не сака некого нема ни да помисли на него, па каде да помисли да го изненади..
Прекрасно:love:
Абе живи романтики . Ја фатиле месец дена пред тоа со барменот у машко веце у поза догистајл при што прамен од косата и допирал во водата во вц-шољјата , сега ќе се вади.

И да не е обид за вадење од грешка , не поштувам никој кој јавно покажува љубов.

ха! Македонче.... ја е*а романтиката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom