Samsung

• Креатор на темата Креатор на темата kiko_juve
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 август 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Епа вака... Јас ќе земам телефон .... Па сега се двоумам дали да земам САМСУНГ Д900и или САМСУНГ У600.... Од вас барам мала помош да ми кажете кој да го изберам??????

фала однапред

Ако толку имаш желба помеѓу овие два да бираш .. погледни комплетна рецензија на македонски за Самсунг U600 и за Самсунг D900i па одлучи ... од овие 2 ... U600 е подобар

Барај некој друг пример Нокиа или Сони Ериксон ... самсунг не ги бива :nenene::nenene::nenene:

бидејќи не се добри...му фалат многу работи. Можеш да си земеш Самсунг у900 соул за 14 иљадарки во ледиком. Исто така ако земаш нокиа обрати се кај торте...ако земаш сони ериксон обрати се кај мене :pipi:. Така да ниту еден од тиа телефони

самсунг не ги бива :nenene::nenene::nenene:
Како може да не ги бива... види само каков самсунг телефон има за 100E
радио, 3,2МП камера, одличен дисплеј, можност за картичка и што ти не

P.S. Камерата на самсунг е одлична а радиото ги прима и нај слабите
радиостаници кои кај нокиа воопшто не се фаќаат

Абе остај ги. Овие шо викаат ниеден не ги знаеш ти...све се на Н95, Н96. Не се спуштаат тие во вакви класи. Шо им фали на самсунг најдобар дизајн имаат од сите. Функции за најдобри пари имаат.

Само каков е Самсунгот и900 Омниа. Сон.

Ја користам д900 без и, за мои потреби сум задоволен. Овој другиов ти е понов.

Во право си, барем се поцврсти... на Нокиа какви нежни маски има ако ги притиснеш малце се слуша крцкање и мислиш ке се скрши.
(зборам за Нокии а не за Нокли)

D900i има стварно топ камера, ама ако е работата за музички плеер, не го зимај. Можеш да ставиш само 4 плејлисти по 30 песни. Радиото е одлично иначе.

И во споредба со Сони Ериксон добра ствар е што microSD картиците се waaay поевтини од М2(тие мислам беа за СЕ). Фаќа до 4GB и не кочи. Бар мене апсолутно ич не ми кочи со 2GB.

За другиов незнам :)

Епа вака... Јас ќе земам телефон .... Па сега се двоумам дали да земам САМСУНГ Д900и или САМСУНГ У600.... Од вас барам мала помош да ми кажете кој да го изберам??????

фала однапред
Земи си Samsung u600 подобар е...

фала однапред
Vidi vaka dokolku kupuvas telefon za ubav dizajn zemi si samsung megutoa ako sakas funkcionalnost strasno ke se zafrknes so Samsung,ova ti go kazuvam od iskustvo zasto i jas se popaliv po samsung G600 5mp kamera za evtini pari dobar zvuk ekstra dizajn itn...Megutoa koga vidov deka slikite vo memoriska karticka ne mozes da gi listas tuku mora da otvoris edna slika pa druga i koga iamse poveke sliki pogotovo animirani kocese kako lud i mi se skrsi filmot go prodadov i voopsto ne se kaam a imase i mn drugi nedostatoci za koisto ne mozev da poveruvam deka postojat na tel od taa klasa kako sto bese losiot priem(bidejki mn zboruvam) postojano se prekinuvase vrskata,.ova ti go kazuvam najiskreno megutoa dokolku si resen da kupis odlukata e tvoja,tvoi pari ti odlucuvas! POZDRAV!!!

Да не набројуваме причини зашто самсунг нечинат ... :kesa::kesa::kesa: едноставно не ги бива ... неможе никој да ме убеди во спротивното ... единсвено самсунг омниа што ми е онака пример ... ама и тоа мислам дека е HTC платформа :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom