Samsung S5230 Star или LG KP 500

• Креатор на темата Креатор на темата KindredAutmn
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 април 2010
Мислења
100
Поени од реакции
20
Се мислам кој од овие два да купам, па кој од нив е поквалитетен?

Земи го Самсунгот.Јас сум го имам и многу сум задоволен.Не дека јас го имам,навистина телефончево е супер.Мана му е само што нема блиц на камерата.Друго е се екстра.Од екран па се до функции.

Од две зла помалото ... и на двата им се заебува тачот и за тоа најмногу доаѓаат на сервис, иначе телефоните се ок за тие пари

подобро самсунгот според мене штознам

LG ne e firma za telefoni. Samsungot ti e po marka inace ne usm negov fan :)
јас па мислам LG е пофаца марка ако ти е за да се фалиш иначе за квалитетот шознам самсунгот се едни од најквалитетните
LG (модерна класа) D

јас па мислам LG е пофаца марка ако ти е за да се фалиш иначе за квалитетот шознам самсунгот се едни од најквалитетните
LG (модерна класа) D
Nikogas ne bi se falel so telefon, a uste pomalku pa so LG. LG e za televizori i za se drugo osven za mobilni:) Daj da ne zboram kako ekspert za mobilni koga ne sum:) Si ima nekoj sto se razbira, pa toj neka kaze

PS. Pisuvam latinica poradi toa sto sum na laptop i nema kirilica:)

Nikogas ne bi se falel so telefon, a uste pomalku pa so LG.
PS. Pisuvam latinica poradi toa sto sum na laptop i nema kirilica:)

Аааама затоа со лаптоп би се фалел... :pos: На лаптоп забранија инсталација на кирилична поддршка, немој ни случајно... :nesum:

Он: Самсунгот, има еден другар и прилично е задоволен од телефончето.

Се само не LG-то.. Прееска се сменив со сестра ми за една крш Нокиа ама 100 пати по функционална.

Исти се мислам, пошо имма самсунг с8000џет имам видено и ЛЏ со исто мени се исто само знакчето горе сменето.

LG-то како што гледам rewievs на youtube и на други страници, многу го фалат. Не сум имал LG досега, ама samsung не земам пак оти се крш телефони, според мене Nokia i Sonny се најдобри марки за телефони.

LG е слаба фирма на мобилни телефони,имав јас порано LG,почна да откажува за едно 4 месеци,а беше сосема нов.Самсунг му е мајката,секој нивни модел е без конкуренција:)
Заедно со Нокиа

И јас сум за Самсунгот. И јас многу се мислев помеѓу овие 2. Другарка го зема LG-то 2 дена после мене. Телефонот го имам од мај. Нема апсолутно никаков проблем, ни тач, ни софтвер, супер е (иако само камерата би била со блиц совршена). Ми има паѓано милион пати, а тачот има само една мала кребатинка. А LG-то е веќе еднаш сервисирано, после едно паѓање не сакаше да стартува. Иако и тој не е лош, така да изборот е твој, ова е само мое искуство :)

А инаку што пари се? гледам на Т-Мобајл го нема самсунгов.

Неможе тачов на самсунгов да е подобар, resistive e, на LG e capacitive.

Боби[Мкд];4015867 напиша:
А инаку што пари се? гледам на Т-Мобајл го нема самсунгов.

Неможе тачов на самсунгов да е подобар, resistive e, на LG e capacitive.

по 6000 се мислам ги има во вип и двата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom