- Член од
- 15 ноември 2005
- Мислења
- 355
- Поени од реакции
- 1
MaLe4kA напиша:Abe jas ednas koa bev po MaLe4kA imase eden coek <komsija mi bese> i se sekjaam deka se obesi na tamu na krovot od zgradata..pa policija ova-ona....i sea ooodamna taka....ja vidovme majka mu < a tipot bese mlad..taka negde 20 dali imase> i bas ja prasav majka mi zaso se obesil, I ZNAETE LI ZASO?! zaso bil u nekoja sekta takozvana CRNI <ili crveni> RUZI i mu kazale da se ubie....toj den n trebalo da se ubie..t.e. samoubie.....I STILL CAT'T BELIVE..... i to.....a sto mi bese poentava so ova sto go pisav...stvarno neznam..ali znam deka sakav da pisam zakjucok.....leej..toa e..
Crna Ruza e sektata...i komsijata ne ti e edinstven sluchaj sto se obesil od sektata,gi ima mnogu...Posledno,pred necela godina vo Bitola se frli od balkon detence na 16 godini. Inaku od popoznatite faci,Igor (chinam deka bese Igor) Madzirovski (glumec, so portokalovo kosichka,ne znam kolku nekoj se sekjava na nego,kolku sto pomnam glumese vo Svetot na bajkite) isto se frli od balkon, koga pravese 33 godini (Isus bese na 33 god. koga bese raspnat i najcesto se samoubivaat koga polnat 33 godini,iako se satanisti). Inaku ne mozam da ja sfatam poentata na samoubistvoto, od sekogas sum bila silna kako osoba i sum naogjala nachin da se sprava so koj i da e problem...A kraj kraeva, eden problem ili 100, ne se prichina nekoj da posegni po svojot zivot...Smeshno e!