хахахах луд си бравоСамоубиство од заседа, исто како силување во самоодбрана што е објаснето во Тетовирање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахахах луд си бравоСамоубиство од заседа, исто како силување во самоодбрана што е објаснето во Тетовирање.

У кофа да не се удавил и овој ?Се работи за самоубиство од сигурни извори,затоа сите теории дека е застрелан од колегите паѓаат во вода.Многу луѓе кои работат во безбедносните служби после долгогодишна работа се со психички проблеми посебно оние кои имаат работено во време на конфликтот,но затоа е предвидено на секои 6 месеци до година да одат на медицински прегледи,ама кај нас ништо не се почитува.
, вчера другар од Чаир ми пиша, т.е. не вчера него сабајлево рано, накај 3 ипол, 4, имало ептен пукање во Чаир, одамна не слушнал нешто со таков интензитет па да не знаете нешто повеќе во врска со ова, односно, дали некој медиум известил нешто во врска со тие пукотници ...Не сум кече,ниту партиски војник,а и несакам да се расправам,не ги гледај мислењата нема да седам на форум и да јадам трици,ќе има јавно соопштение,ама овие теории на заговор ми се баш интересни,не донесувајте заклучоци кога незнаете.со 96 број на мислења и што се уклучуваш баш на темава јасно ми е што си ти или некое партско војниче или пак кече тие муабети дома
Oh god... И сега сите ќе почнат со закани и револт... НА ФОРУМ! (таман и успат ќе ги заборавиме поскапувањата)

Мора да има вакви агенции кој ќе работат за државата макар тоа што го прават не е баш добро..само што кај нас работат за себе![]()
Или не си ги исполнил обврските. Зезнато е кога работиш во оддел за оружје и дрога.Хахахаа колку само некој од внатре може го има "порачано" ова, али ај![]()