Само една тажна приказна ...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Епа добар пример за машките... Никогаш не сум имала секс без кондом..
Ако нема кондом - нема секс...
Можиме да ги контролираме потребите и хормоните зато што сме луѓе.
Не е само бременоста, секогаш постои можност за абортус (не е најдобра опција)
а за сидата нема таква можност..

Zalno zalno zalno.......

Ne mozam da go obvinuvam ili da mu sudam na deckovo shto ne koristel prezervativ ali sepak mn raboti mozat da se izvlecat od gore napishanoto...

Sepak mislam deka imam nekoj poinakov nacin na razmisluvanje odkako go procitav seto toa :(

Ponekogas edna greska moze da cini i zivot no toa e.Stvarno zalna rabota, surov e zivotov deneska, premnogu surov.
Treba da se pazime od se i sesto, no kako i da e premnogu dobra pouka nosi ovoj tekst...
Stvarno koga go citav tekstov duri i se naeziv, za toa kakvi slucaevi postojat, kako odednas celiot zivot moze da se prevrti, da stane beznacaen, poradi edna greska.Greska koja sto ke go smeni potpolno tvojot zivot...

Lele me trogna koga kaza deka ima sida....:( stvarno ne veruvav deka ke dojde do toa leleeee go zalam covekot lele me skocani:( znaci kolku moze da bide surov zivotot:S

жалосно
недај боже на никој друг да му се случи ова:nesum:

Тажно...Многу трогателно
За тоа дечки,памет у глава,не у џеп :/

размислувајте со горната глава не со долната .... :toe:
бај д веј ептен жално :(

coveec ova da se stai u umisla dali da imas seks ili ne no sepak stvarno za deckovo mi e zal ali ima pravo ako si budala ke zgresis ko mene zatoa seks samo so prezervativ pozz

Volsebna prikazna, ama toa ti e masko......ne deka zenskite se podobri.....ama mislam deka vie mazite treba da si go cenite vasiot polov organ i samite sebesi i da razmislite kade go pikate, nekogas e podobro i da go izdrkas!!! ne?

Ако е само до мажите, како тоа дечко од девојка да закачил сида?
Башка, треба и мажите и жените да го ценат секој својот полов орган и да се трудат без исклучок да си го заштитат. Нема тука никакви правила кој повеќе, кој помалку ... секој од секого може да биде заразен.

Го читав постот уште и пред да се зачленам на кајгана ... најтажниот пост што досега го имам прочитано =(

Жално навистина, да не си му во кожата. Постов треба да го прочитаат сите, треба да се знае што треба да се прави, да се има заштита при односи со непознат. А во денешно време богами и со познат, како што народов ретко прави лекарски прегледи.

Приказнава ме направи даун... :(:(:(:(:( Жално, многу жално:nesum:

Tрогателна приказна во секој случај, стварно ми е жал за дечкото, не посакувам ова да му се случи на никому!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom