Сам се сликал...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
ееее и јас сакам таков мобилен :nesum: а овој немал мобилен друг или апарат или камера туку нашол да се слика со украдениот моб. :nesvest::tapp:

ЛОЛ
А иначе, можно е ова? Да си го „испрограмираш“ мобилниот автоматски да ти праќа слики?

Може. Мојот е наместен да прати смс до друг број (во случајов на брат ми) веднаш штом му ја смениш картичката. Зависи од мобилниот (оперативниот систем на кој се вози) :)
А ако ја задржи мојата картичка (ако е до толку глуп крадецот нели), можам да пратам смс до мојот број со одредена содржина на текст (ко лозинка му доаѓа) и сам себе ќе се убија односно избрише се. Некогаш се многу поважни податоците што ги имаш на мобилниот од самиот мобилен.

Што ако е воздушен , пак може да ти ја здроби фацата.

Зависи...Ако е 4 ка ( најголем калибар кај воздушните оружја) , може само да ти напраи дупка у фаца ама сепак големка, а да ти ја здроби неможе...

Џабе нема шанси да го познат..види го каков е ..гламња.

Сите се исти.

Може. Мојот е наместен да прати смс до друг број (во случајов на брат ми) веднаш штом му ја смениш картичката. Зависи од мобилниот (оперативниот систем на кој се вози) :)
А ако ја задржи мојата картичка (ако е до толку глуп крадецот нели), можам да пратам смс до мојот број со одредена содржина на текст (ко лозинка му доаѓа) и сам себе ќе се убија односно избрише се. Некогаш се многу поважни податоците што ги имаш на мобилниот од самиот мобилен.

На стариот телефон (SE P800) имав програма која кога ќе смениш картица го заклучуваше цел телефон и пишти ко аларм на кола.
Тогаш ти праќа смс од бројот (новата картичка) и само кога ти ќе вратиш со СМС со лозинката (пример PrincEnajdobarMODeRator) се враќаше во нормала.

На стариот телефон (SE P800) имав програма која кога ќе смениш картица го заклучуваше цел телефон и пишти ко аларм на кола.
Тогаш ти праќа смс од бројот (новата картичка) и само кога ти ќе вратиш со СМС со лозинката (пример PrincEnajdobarMODeRator) се враќаше во нормала.

А ако новата картичка нема кредит? :)

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ееее, ме насмеа. Види му поза...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Полека бе луѓе! Од кај полицијата е сигурна дека „крадецот сам се слика“, а што ако овој моронот :) е колатерална штета или жртвено јаре... мислам, во целиот овој случај а? Абе има разни мераклии да излезат пред објективот... :kesa: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom