Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛОЛ
А иначе, можно е ова? Да си го „испрограмираш“ мобилниот автоматски да ти праќа слики?

Што ако е воздушен , пак може да ти ја здроби фацата.

Може. Мојот е наместен да прати смс до друг број (во случајов на брат ми) веднаш штом му ја смениш картичката. Зависи од мобилниот (оперативниот систем на кој се вози)
А ако ја задржи мојата картичка (ако е до толку глуп крадецот нели), можам да пратам смс до мојот број со одредена содржина на текст (ко лозинка му доаѓа) и сам себе ќе се убија односно избрише се. Некогаш се многу поважни податоците што ги имаш на мобилниот од самиот мобилен.

:pos2::pos2::pos2::pos2:На стариот телефон (SE P800) имав програма која кога ќе смениш картица го заклучуваше цел телефон и пишти ко аларм на кола.
Тогаш ти праќа смс од бројот (новата картичка) и само кога ти ќе вратиш со СМС со лозинката (пример PrincEnajdobarMODeRator) се враќаше во нормала.

е колатерална штета или жртвено јаре... мислам, во целиот овој случај а? Абе има разни мераклии да излезат пред објективот... :kesa: