Сале Рапер

• Креатор на темата Креатор на темата gooner4life
  • Време на започнување Време на започнување

Како ја оценувате песнава?

• Вкупно гласачи
    130

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Видете го овој “РАПЕР“ ... песната е малку постара ама морав да го ставам во чек дис аут... :pos2:
По слушање на песнава мислам дека... ќе се смеете наредните 10тина минути... или ќе ви дојде до плачете од жал за “артистот’’ ама важно успеал да направи да биде слушан :toe:
( клипот не е баш достоен , и песната е кратена со Лударкис но сватете ја суштината ...)

ПС: кој му треба песнава нека ми побара на ПП :pos2:

Катастрофа!

лошо...лошо....

Закон:vozbud:

Правам дар мар а за тебе сум чмар за останатите господар хахаххаххаха

Бесен бесен како млекото пресен

:pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ме изнасмеа.. раперов.. подобар од Еминем ееј.. може Ем вода да му носи.. заедно со останатите американски рапери.. ццц.. што се филмаат бре децава?!?

омилените:
.Бесен, како млекото пресен
.За да се јаде мора да се краде, како што правеше онаа Жаде
:pos2::pos2::pos2:

И запомнете, тој е Сале, рапер на годината!:pos:

Wow најубава песна што сум слушнал до сега ....ај испрати по пп
NOT

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Еве го Сале:

sale_raper_lrg.jpg

Го имаше на 365.com.mk, еве линк ако сакате да прочитате нешто повеќе и да ја преземете песната. :pos:

aaaaaaaaaa :pos::pos::pos::pos:
"рапер на годината" :poss:

Бесен, како млекото пресен :pos:

Ти си црв што не си видел крв,а јас сум прв,што стигнува до врв,ја стегам тупаницата,ке ти отиде вилицата,но не сум уште луд,за да ти ја ебам мамицата :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Американските рапери може ливадите да ги косат,а мене можат вода да ми носат.:tv:

Бтњ, Сале е од Куманово.:helou:А песнава е од 2003/04 мислам.

Леле кој идиот е овој,катастрофа му е песната!!:tapp:

Еве го Сале:

sale_raper_lrg.jpg

Го имаше на 365.com.mk, еве линк ако сакате да прочитате нешто повеќе и да ја преземете песната. :pos:
ooooo ty ty веднаш симнувам.... знае ли некој каде можам да најдам маичка со негов потпис :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ма само гласот да си го среди :) иначе песната е топ ја знам ја видов прво од друг форум (најдобриот варез форум у мкд :)) иначе знам ја на памет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom