Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Стадионот Петар Милошевски во Ѓорче беше или во Аеродром?

Знае ли некој што се случи со најсветлата интернет ѕвезда од пред десетина години, големата надеж на македонскиот пишан збор- Алекс Букарски, во златното време на интернет форумите и блоговите беше ептен авторитет, каде е денес?

Ликот е битолчанец, не знам колку и дали воопшто пишува и е активен на интеренет. Освен ако не се тролаш со постот тогаш колку што сум јас упатен си тера некој мирен и повлечен живот.
За издавање книги и слично не знам, мислам дека нема ништо ново освен таа што ја имаше „Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ или како и да беше насловот (така некако...), ако има во меѓувреме тогаш немам инфо...

Отсекогаш се дружел со книгата и иако налик да го видиш изгледа на интроверт, да разотвориш муабет има што да кажи.

Не тролам, ми текна сабајле дека во тоа време Букарски беше стварно ценет лик, колумни пишуваше во весници, го викаа по емисии, интернет селебрити беше, пред да дојде времето на твитер „влијателните“ од типот на Лешковски, Васиљ, Бетмен и слични.

Не тролам, ми текна сабајле дека во тоа време Букарски беше стварно ценет лик, колумни пишуваше во весници, го викаа по емисии, интернет селебрити беше, пред да дојде времето на твитер „влијателните“ од типот на Лешковски, Васиљ, Бетмен и слични.

Види, како и сите кои нешто вредат во државата... или си заминале од тука или (најверојатно како него) процениле дека не вреди да си ебаваш интелект со абдали околу тебе па си тераат Undercover.

Стварно не му ја знам приватната прича, мислам дека сега е некаде измеѓи 25-30 години, уште е низ град и си живее тивок и мирен живот. Не сум сретнал да прави промоција на книга или слично

А за ликови како Лешоски, Васиљ и Бетмен, Драган (лепотице) Таневски и Сузето, Марија Јаневска и Коста факинг Петров... well, well... не е најтрагичното што постојат и се искомерцијализирани до ЈАЈА, туку тоа што професорки со завршена книжевност на филолошки ги шеруваат по фејсбуци како да се Петре М. Андреевски или Чехов.

Е до таму сме стигнати.

Затоа ги нема ликовите како Александар алијас Алекс Букарски, таквите не би собрале ни 20 лајка на фб од сопствената фамилија (за жал, стварно).

Дали на интернет може да се најде серијалот гениалец што се емитува на национална географија? Првиот за Алберт Анштајн , а вториот дел за Пикасо?

...зш Берик членот, на свој аватар ставил фотка како на мојот аватар? :toe:

Дали на интернет може да се најде серијалот гениалец што се емитува на национална географија? Првиот за Алберт Анштајн , а вториот дел за Пикасо?

Ги имаш на замунда. Напиши само Genius и ќе излезат. Ги водат како сезона 1 (ајнштајн) и сезона 2 (пикасо).

Следно колку што знам е ист таков серијал за Марадона :love:[DOUBLEPOST=1527260385][/DOUBLEPOST]Каде може да најадм мини фрижидерче за патување или некоја торбица со добра изолација?
Ми треба колку за некој саат патување да ставам вода и да остани ладна...
фала.

Последно уредено:
Здраво,
Нова сум на форумов гледам имате интересни теми.Сакам да ве замолам за мала подршка да ја лакнете мојата фб фан страна на мојот блог. Мн. ќе ви бидам благодарна!!!:):):)
https://www.facebook.com/zivotstil1/

поздрав се најдобро![DOUBLEPOST=1527269199][/DOUBLEPOST]Здраво,
Нова сум на форумов гледам имате интересни теми.Сакам да ве замолам за мала подршка да ја лакнете мојата фб фан страна на мојот блог. Мн. ќе ви бидам благодарна!!!:):):)

поздрав се најдобро!

Последно уредено:
Здраво,

поздрав се најдобро![DOUBLEPOST=1527269199][/DOUBLEPOST]Здраво,

поздрав се најдобро!

Еве сега.

Дали некој знае каде може да се поправи бамбус стол за на тераса. Земен е од пластичара пред неколку години и сеа скоро поминав од таму и глеам затвориле. Таму имаше добар избор на бамбус гарнитури.

c07880243280b7675182fbaab2162375.jpg

0584dace3da4582fca01575d5b142077.jpg

6ad22913aad0d20f9175fcdbc0729188.jpg

испратено од мојот galaxy S7 edge користејќи тапаталк

Ги имаш на замунда. Напиши само Genius и ќе излезат. Ги водат како сезона 1 (ајнштајн) и сезона 2 (пикасо).

Следно колку што знам е ист таков серијал за Марадона :love:[DOUBLEPOST=1527260385][/DOUBLEPOST]Каде може да најадм мини фрижидерче за патување или некоја торбица со добра изолација?
Ми треба колку за некој саат патување да ставам вода и да остани ладна...
фала.
Мене ми бркаат работа торбине од алгида што одеа со купен сладолед , а фришдерчиња има во џамбо,меркур па и на лукоил.

Мене ми бркаат работа торбине од алгида .

ако мислиш на вака нешто тогаш ќе ми заврши работа и мене
upload_2018-5-27_23-31-21.png

не знаев дека има на лукоил, фала!!!!

тие од алгида некоја акција беше или уште ги има некаде?

Дечки државна квота сум на факс, редовен, и сега летово ако некој ме пријави на месец-два ако работам дали од факс би правеле проблем или би ме префрлиле во приватна?
Некои биле пријавени некои не, никој не знае поточно да ми каже.

ако мислиш на вака нешто тогаш ќе ми заврши работа и мене
Прегледај го приврзокот 191361

не знаев дека има на лукоил, фала!!!!

тие од алгида некоја акција беше или уште ги има некаде?
Ова земи си само патрони по 20 денари се мислам замрзни и нема гајле :) Да на акција беа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom