- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.027
Стадионот Петар Милошевски во Ѓорче беше или во Аеродром?
Ликот е битолчанец, не знам колку и дали воопшто пишува и е активен на интеренет. Освен ако не се тролаш со постот тогаш колку што сум јас упатен си тера некој мирен и повлечен живот.Знае ли некој што се случи со најсветлата интернет ѕвезда од пред десетина години, големата надеж на македонскиот пишан збор- Алекс Букарски, во златното време на интернет форумите и блоговите беше ептен авторитет, каде е денес?
Види, како и сите кои нешто вредат во државата... или си заминале од тука или (најверојатно како него) процениле дека не вреди да си ебаваш интелект со абдали околу тебе па си тераат Undercover.Не тролам, ми текна сабајле дека во тоа време Букарски беше стварно ценет лик, колумни пишуваше во весници, го викаа по емисии, интернет селебрити беше, пред да дојде времето на твитер „влијателните“ од типот на Лешковски, Васиљ, Бетмен и слични.
Ги имаш на замунда. Напиши само Genius и ќе излезат. Ги водат како сезона 1 (ајнштајн) и сезона 2 (пикасо).Дали на интернет може да се најде серијалот гениалец што се емитува на национална географија? Првиот за Алберт Анштајн , а вториот дел за Пикасо?
Еве сега.Здраво,
Нова сум на форумов гледам имате интересни теми.Сакам да ве замолам за мала подршка да ја лакнете мојата фб фан страна на мојот блог. Мн. ќе ви бидам благодарна!!!
https://www.facebook.com/zivotstil1/
поздрав се најдобро![DOUBLEPOST=1527269199][/DOUBLEPOST]Здраво,
Нова сум на форумов гледам имате интересни теми.Сакам да ве замолам за мала подршка да ја лакнете мојата фб фан страна на мојот блог. Мн. ќе ви бидам благодарна!!!
https://www.facebook.com/zivotstil1/
поздрав се најдобро!
Мене ми бркаат работа торбине од алгида што одеа со купен сладолед , а фришдерчиња има во џамбо,меркур па и на лукоил.Ги имаш на замунда. Напиши само Genius и ќе излезат. Ги водат како сезона 1 (ајнштајн) и сезона 2 (пикасо).
Следно колку што знам е ист таков серијал за Марадона [DOUBLEPOST=1527260385][/DOUBLEPOST]Каде може да најадм мини фрижидерче за патување или некоја торбица со добра изолација?
Ми треба колку за некој саат патување да ставам вода и да остани ладна...
фала.
Ова земи си само патрони по 20 денари се мислам замрзни и нема гајле Да на акција беа.ако мислиш на вака нешто тогаш ќе ми заврши работа и мене
Прегледај го приврзокот 191361
не знаев дека има на лукоил, фала!!!!
тие од алгида некоја акција беше или уште ги има некаде?