Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da kupam od freeshop kaj bogorodica 3 sisinja uzo (od golemite po 2litri sto se) pa me zanima dali na granicata posle ke pravat nekoj problem nasive carinarnici ?

Колку кошта одприлика преглед во аџибадем за дишни патишта?

Немаше соодветна тема во подфорумот литература и јазик, па би прашал тука. Кое е значењето на зборовите:

1. Созерцува
2. Прелестува

@Сабазиј
@Коловрт

Последно уредено:
Дали некој има работено преку агенцијата партнер за привремено вработување или знае како одат работите да ми подобјасни со провизии итн пошто слушнав имале понуди за студенти а тоа да не е шанкер и келнер.

Me interesira dali i kade mozam da najdam analizi ili ocekuvanja za kursnite listi, potocno za Frankot, sega sporeduvav minatata godina ova vreme bese okolu 58 denari prodazen a momentalno e okolu 53 ili 54... Pa sakam ako ima nekade da vidam sto se ocekuva :icon_mrgr:

Me interesira dali i kade mozam da najdam analizi ili ocekuvanja za kursnite listi, potocno za Frankot, sega sporeduvav minatata godina ova vreme bese okolu 58 denari prodazen a momentalno e okolu 53 ili 54... Pa sakam ako ima nekade da vidam sto se ocekuva :icon_mrgr:
Види на сајтот на нбрм или евентуално во државен завод за статистика бар порано враќаа на меилови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom