Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
јас колку што знам нема пошто барав исто пред некое време и не најдов,освен ако сакаш да си купиш 3д принтер
На гугл со македонска поддршка кога барав имаше неколку фирми кај што пишуваше дека имаат 3д принтер и вршат такви услуги ми се чини дека беа од СК сите.

На гугл со македонска поддршка кога барав имаше неколку фирми кај што пишуваше дека имаат 3д принтер и вршат такви услуги ми се чини дека беа од СК сите.

мене единствено нешто што ми кажаа дека на машински имало нешо такво...сепак ако најдеш нешто пиши да знам :)

Сакам да знам кој беше бендот што свиреше вчера вечер во Сити Мол на ноќниот шопинг? Имаше 2 бенда, едниот свиреше до кај 10 и престана и после почнаа едни други дечки, клавијатура помладо дете, бубањ постар маж, на гитара ќелав дечко и убавица на бас и вокал :) Тие вторите ме интересира кои се.
Мажена е убавицата за гитаристот, нажалост :D.
Иначе, My soul session се викаат, а девојчето порано има свирено и во џез кавер бенд, многу често имаа свирки низ државава.

Мажена е убавицата за гитаристот, нажалост :D.
Иначе, My soul session се викаат, а девојчето порано има свирено и во џез кавер бенд, многу често имаа свирки низ државава.
Taпанарот е поубав

Возен ред Скопје-Велес, Велес-Скопје?? Поконкретно ми треба попладне воз од Велес до Скопје, само да не биде по жешкото, другите ги знам.

Возен ред Скопје-Велес, Велес-Скопје?? Поконкретно ми треба попладне воз од Велес до Скопје, само да не биде по жешкото, другите ги знам.
Од Скопје кон Велес
14.30

17.10

20.12

Од Велес кон Скопје
15.18

21.07

23.04

За локалот неможам да најдам кога оди :)

Ако има некој што работи во Дрекслмајер - Кавадарци нека ми пише порака итно е

Дали во Скопје има затворени базени шо работат од септември па натаму, каде се наоѓаат, колку се длабоки, должина и по колку пари се наплаќа?

Оние средства за чистење ласери од цд ром се ефикасни или бадијала фрлање на пари е ?

link од најавната шпица на радио емисија 3 гонга.
(не верувам дека ги има некаде целите емисии од 70 години)

Оние средства за чистење ласери од цд ром се ефикасни или бадијала фрлање на пари е ?
На времето имам користено, краткотрајни беа, за брзо време пак на исто се враќаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom