Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е можно две ипол члено семејство да потроши ел. струја во вредност од 3.741 денар овој месец? И тоа не користи никакви греалки и ретко електрично шпоре.
http://forum.kajgana.com/threads/Пр...и-уреди-струја-и-пари-тарифи-на-струја.61211/

Провери си kWh помножи си, ќе видиш. Ама онака од тепка би ти рекол можно е. :)

Декемвриските сметки се од тепка пишувани. Провери колку имаш потрошено на саатот и колку ти напишале во сметката. Ако се разликуваат правец првиот КЕЦ да ти ја корегираат сметката.

Имаше разлика, но ептен мала. Како и да е, ја платив и (не) очекувам наредниот месец вака астрономска сума. :)[DOUBLEPOST=1423070521][/DOUBLEPOST]
http://forum.kajgana.com/threads/Пр...и-уреди-струја-и-пари-тарифи-на-струја.61211/

Провери си kWh помножи си, ќе видиш. Ама онака од тепка би ти рекол можно е. :)

Ептен е мала разликата, но, премногу е како што реков за 2 (ипол) члено семејство. :D

Имаше разлика, но ептен мала. Како и да е, ја платив и (не) очекувам наредниот месец вака астрономска сума. :)[DOUBLEPOST=1423070521][/DOUBLEPOST]

Ептен е мала разликата, но, премногу е како што реков за 2 (ипол) члено семејство. :D

Греалката е најчесто она што помислуваме прво, а усвари бољерот и машината за перење се тие што ја креваат сметката. Додај на тоа, сијалици, лап топи, мобилни итн итн. Баш е возможно :)

Kako se polaga drzavna matura vo sredno medicinsko? :)

Ме интересира кој е одговорен за функционирањето на системот за плаќање на административната такса преку порака, Министерстово за информатичко општество или Министерството за финансии ?

И втора работа, знае некој колкава е цената за возење со жичарата во Маврово ?

хитно ми треба информација се надевам тука ке може некој да ми одговори...

кажете ми дали занете продавниците на нептун до колку саат работат денеска (недела) на нивниот сајт не успеав да најдам работни времиња[DOUBLEPOST=1423406422][/DOUBLEPOST]хитно ми треба информација се надевам тука ке може некој да ми одговори...

кажете ми дали занете продавниците на нептун до колку саат работат денеска (недела) на нивниот сајт не успеав да најдам работни времиња

хитно ми треба информација се надевам тука ке може некој да ми одговори...

кажете ми дали занете продавниците на нептун до колку саат работат денеска (недела) на нивниот сајт не успеав да најдам работни времиња[DOUBLEPOST=1423406422][/DOUBLEPOST]хитно ми треба информација се надевам тука ке може некој да ми одговори...

кажете ми дали занете продавниците на нептун до колку саат работат денеска (недела) на нивниот сајт не успеав да најдам работни времиња

Ја како што знам ( бар во Прилеп ) во недела на работат.

Сакам да знам каде ми бегаат чорапите! Ставам два за перење, а излага еден! Има некоја скришна врата внатре низ која што ми бегаат? Каде одат? Во диско?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom