Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да се информирам за државјанството? Маќедонија дава да имаш повеќе од две државјанства? Знам дека имаше некои заебанции во врска со ова, но немам доволно информации.

Каде да се информирам за државјанството? Маќедонија дава да имаш повеќе од две државјанства? Знам дека имаше некои заебанции во врска со ова, но немам доволно информации.
Moже слободно да имаш повеќе државјанства освен македонското. Немаш проблем.
Може да имаш проблем ако државата чие државјанство го имаш, а не е Македонија, да не дозволува друго државјанство

Каде да најдам Fu Kru производи као дуксери маички низ македонијава?

Evtini crni/sivi/beli maici so kratki rakavi niz tetovo?

Може билетот за четврток за студенти да се користи за жичарата на Водно или само за автобуси е?

Другари да дадевте совет кои од овие две школи за странски јазик да ги одберам

ВОртекс или chalange?Првите гледам дека нудат интезивни курсеви со траење од по 2.5 месеци.Мислење за овие две школи

Дали да одам на некое од овие две места или да одам во друга школа.

Другари да дадевте совет кои од овие две школи за странски јазик да ги одберам

ВОртекс или chalange?Првите гледам дека нудат интезивни курсеви со траење од по 2.5 месеци.Мислење за овие две школи

Дали да одам на некое од овие две места или да одам во друга школа.
Не се залажувај со интензивни курсеви, ќе научиш нешто ама за се треба време, нема експресно учење. Challenge не би ти ги препорачал

Сакам да знам која е поентата да се лепат на задниот дел од колите
_getImage.php

Демек доколку нема налепница можиш да возиш како лудак и да правиш сообраќајки,а вака мора да внимаваш?:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom