Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Пууу кајгана еј... Лонг тајм но си. Дојдов специјално за да побарам мислење од вас. Т.е. објаснување:

Незнам за вас, но во мојот речник Ми е гајле и Не ми е гајле имаат потполно исто значење.

Може ли некој да ми објасни WTF?

Пример.
Да ви кажам искрено, ама ми е гајле што никој не ја знае разликата
Да ви кажам па уште поискрено, ама не ми е гајле што никој не ја знае разликата.

Така да, Back up story за потеклото на ова зборче е добредојдена.
Фала :)

[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Скирол/скејтборд ти е исто, она за скирол што го опиша погоре.. додека за на снег ти е сноуборд, а пак за на вода даска за сурфање :D
Па и не би рекол дека е иста работа како прво рол треба да означува нешто што се тркала , а скејтборд повеќе е нешто ко некоја даска ко оние што се за по вода во забавнине паркови.

Па и не би рекол дека е иста работа како прво рол треба да означува нешто што се тркала , а скејтборд повеќе е нешто ко некоја даска ко оние што се за по вода во забавнине паркови.
Скирол е наш збор (народно кажано) за скејтборд, односно skateboard на англиски, додека како што кажав погоре за на вода е даска за сурфање, односно surfboard и snowboard за на снег.

Скирол е наш збор (народно кажано) за скејтборд, односно skateboard на англиски, додека како што кажав погоре за на вода е даска за сурфање, односно surfboard и snowboard за на снег.
Незборев за даска за сурфање туку за вакво чудо
TJ6A7670-5225c8ab520be.jpg

Сакам да знам!

Дали и како може да се извади штампано на дрес?

штампано на дрес:facepalm:

Значи знајме која е најважната споредна работа на светот. Е сега сакам да знам која е најважната работа на светот ?
Редиохед

(вода/воздух,фуд)

Сакам да знам!

Дали и како може да се извади штампано на дрес?

штампано на дрес:facepalm:
Невозможно е, особено ако дресот е оригинал и е професионално печатен. Ако е некоја реплика од овие крпиве кинески апла, тогаш можиш да пробаш со пегла на однопаку послан дрес, но внимавај да не го залепиш дресот.

Невозможно е, особено ако дресот е оригинал и е професионално печатен. Ако е некоја реплика од овие крпиве кинески апла, тогаш можиш да пробаш со пегла на однопаку послан дрес, но внимавај да не го залепиш дресот.
Eпа тоа е бедот, дресот е од Германија земен од фан шоп на Штудгарт, татко ми ми го донесе пред 2-3 години ама не му пишале бројка, не знам зошто, само Кузмановиќ пишува и не ми се носи така. :tapp:

Eпа тоа е бедот, дресот е од Германија земен од фан шоп на Штудгарт, татко ми ми го донесе пред 2-3 години ама не му пишале бројка, не знам зошто, само Кузмановиќ пишува и не ми се носи така. :tapp:
Знам и имам оригинални дресови, можам да кажам дека принтот е доста квалитетен и професионално сработен. Единствено решени е да одиш во некое посаглам принт-студио некој кој стварно разбира и да ти испринта бројка позади.

Добро бе ѕвер. И тебе првин ти текна да го бришеш штампаното наместо да ставиш бројка? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom