Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може.Може да се патува во странство, Грција конкретно, со стара регистрација (таа со 3 бројки)?
Ми кажаа дека наводно може, само со дополнителна лепенка NMK?
Има некој сигурна информација?
Да не биде смешки на граница...
Можеш да патуваш без никаков проблем ,бидејки тие таблички го немаат нашиот меѓународен признат код МК (МКD) а тоа NMK е наметнат од нашиве кои го потпишаа фамозниот Преспански договор но ајде поделаку од политика и јас имам со три бројки таблички ниту два дена не останаа налепниците и се одлепија неколку пати влегов во Грција без никаков проблем ,имаше уште претходно некоја уредба дека до крајот на 2024 година ќе мора сите да ги промениме со 4 бројки но ја пролонгираа само незнам до кога точно.Може да се патува во странство, Грција конкретно, со стара регистрација (таа со 3 бројки)?
Ми кажаа дека наводно може, само со дополнителна лепенка NMK?
Има некој сигурна информација?
Да не биде смешки на граница...
Зошто здрава нога у трн си ставаш?Сакам да знам кој е тој костиќ за кој бруи цел форум?!
Кој е тоа ме интересира?Зошто здрава нога у трн си ставаш?
Си го гледала филмот A Christmas Carol?Сакам да знам кој е тој костиќ за кој бруи цел форум?!
Добро дете кое не го сакаат овие од тајфата.Кој е тоа ме интересира?
Бог на троловите.Кој е тоа ме интересира?
зошто?Добро дете кое не го сакаат овие од тајфата.
Костичу, не можам да те тагнам. Теткава сака да те јава.Добро дете кое не го сакаат овие од тајфата.
Ne lupetaj, ne si interesen.Костичу, не можам да те тагнам. Теткава сака да те јава.
Се чуваш за @Del Boy a ?Ne lupetaj, ne si interesen.
Ти испрати смока ?Таман чоекот ми се претстави у лп,изеде бан..