Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Некој добар штампач на маици низ Скопјево?

@sime333 , Карго Експрес се ок, мене секогаш кога ќе ми стигне нешто одма ми се јавуваат за да си ги подигнам работите од кај нив.

10363485_10154163114235463_3516158972638978737_n.jpg

Сакам да знам како се викаат човечињава? За кога барам нешто одредено на гугл, а сакам да е со вакво човече, да го најдам одма, а не да вртам низ страни :)

Сакам да знам како се викаат човечињава? За кога барам нешто одредено на гугл, а сакам да е со вакво човече, да го најдам одма, а не да вртам низ страни :)

Пробај да пребаруваш со слика не мора со текст, овде ти е објаснето како се прави на гугл срч

https://support.google.com/websearch/answer/1325808?hl=en

луѓенца, дали може некако да се оштети лап топ ако помине под рентген (или какви и да е зрачењето) на аеродромски гранични премини?
Сакам пример во рачен багаж да го носам ама ќе мора да се скенира, е сеа мислам дека не би требало ама размислувам дека аналогно на оштетување што може да настане од магнет, дали и ова може да има некакви несакани последици?
Фала ви ;)

луѓенца, дали може некако да се оштети лап топ ако помине под рентген (или какви и да е зрачењето) на аеродромски гранични премини?
Сакам пример во рачен багаж да го носам ама ќе мора да се скенира, е сеа мислам дека не би требало ама размислувам дека аналогно на оштетување што може да настане од магнет, дали и ова може да има некакви несакани последици?
Фала ви ;)
ne

Сакам да знам каде има да купам ролшули, оние на четири тркалца. Исто сакам да знам каде има школа/курс за пеење.

По кој редослед да ги гледам стар ворс филмовите?

Sent from my ST21i using Tapatalk

вака...
напраив албум во ајфото и ги глеам сликите, еве ги пред мене. идам на форумов и сакам да ставам слика, кога ќе го отворам албумот во ајфото нема ништо, празен е. што грешам?
обично ги нема, поминуваат ден два и после се појавуваат. ама ако ми се брза????

Сакам да знам кога ке дојде времето да ги употребам "тангес", "котангес" и оние смотани задачи што зафакаа по 2 страни од А4 и што замараа професорите цело време . Фала позз

Сакам да знам кога ке дојде времето да ги употребам "тангес", "котангес" и оние смотани задачи што зафакаа по 2 страни од А4 и што замараа професорите цело време . Фала позз
кога ќе треба на син ти да му ги објаснуваш :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom