Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој како се цените на одела во Сињори?
Мармара истиот го имаш во гтц и чаршија тој во чаршија е поефтин јас го имам скоро три години нема мана.

Имам порачано семе за растенијата што фаќаат и така кажано јадат муви е сега сакам да знам како на која температура почва се сеат садат и тн нешто повеке за нив ако имате...

Како да се пријавам на визер маратонот и дали се плаќа учество?

Дали некој може да ми помогне со информација, имам предимотен лист од стан каде што за кратко треба и да се вселам а време ми е да мењам лична карта и пасош, па да прашам, дали ако се сликам за месец-два можам со предимотен да се пријавам на таа адреса или ќе морам на стара, па за пола година (ваљда, ако до тогаш го добијам имотниот) пак да мењам лична и патна документација?

Дали некој може да ми помогне со информација, имам предимотен лист од стан каде што за кратко треба и да се вселам а време ми е да мењам лична карта и пасош, па да прашам, дали ако се сликам за месец-два можам со предимотен да се пријавам на таа адреса или ќе морам на стара, па за пола година (ваљда, ако до тогаш го добијам имотниот) пак да мењам лична и патна документација?

Untitled.jpg

дали ви текнува на една серија или филм не знам точно по од дамна идеше на а1 или мтв 1 со напуштен град и повеќето сцени беа во трговски па две банди нешто се тепаа кога ќе се начекаат ? леле ич не ми текнува како се викаше знае некој ? фала ви

Не знам дали е за тука прашањето, НО...

Дали некој знае кај муслиманите, откако ќе почини човек, дали потоа имаат обичаи како што има кај нас христијаните да му се прави помен или нешто слично на одреден временски период?

Како кај нас што има 40 дена, 6 месеци, година... три години.... ?

Фала.

дали ви текнува на една серија или филм не знам точно по од дамна идеше на а1 или мтв 1 со напуштен град и повеќето сцени беа во трговски па две банди нешто се тепаа кога ќе се начекаат ? леле ич не ми текнува како се викаше знае некој ? фала ви
Онаа од новозеландска продукција?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Tribe_(1999_TV_series)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom