- Член од
- 11 февруари 2009
- Мислења
- 1.072
- Поени од реакции
- 1.145
Провери дали ти одговараат хотел Тино св.Стефан и хотел Сириус во Струмица, според мене имаат добри спа центри.Добар спа центар во Македонија?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Провери дали ти одговараат хотел Тино св.Стефан и хотел Сириус во Струмица, според мене имаат добри спа центри.Добар спа центар во Македонија?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Средна стручна спремаCitam po oglasi baram operqtori
So CCC sto znaci toa ?
Ако не треба царинење, до дома. Ако треба царинење, пак имаш опција до дома ама треба да им дадеш полномошноДеновиве треба да ми стигне мала пратка преку DHL. Па бидејќи прв пат нарачувам и подигам пратка преку DHL незнам како оди процедурат. Дали ке ми ја донесат до дома или треба сам да ја подигнам. Гледав на DHL официјалниот сајт за МКД ама не се снајдов.
Па ако некој има искуство со DHL нека сподели.
Извод, копија од ЛККаде и што документи требат за да се пријавам за здраствено осигорување ако сум невработен ?
За поголемиот дел од земјите треба да имаш 3 месеци важност од денот кога ќе решиш да се вратиш назад.Дечки ми треба помош. Дали имате информација или знаете каде може да се прочита колку време пред истекување на пасошот може да се патува во некоја држава? И дали ако сега купам карта за лет со инфото од пасошот што го имам сега ..може да се промени инфото покасно одкако ќе го имам новиот пасош? Нормално но почекала. Во прашање се неколку недели, но се плашам дека ќе почне да се зголемува цената на картите.
Земи си андроид бокс и решен проблем само интернет ти треба имаш преку 1000 канали.Барам iptv провајдер сите се катастрофа барам некој кај што имат кошарка ми требит да гледам NBA. Гледам имат нови што се во Македонија da-iptv.com дали е некој претплатен на оваа страна? Имам неколку другарчиња кажувет дека е добро и има многу канали со се плаќаат.
Предлози?
Имам андроид бокс и коди и многу кочит. Имат многу претплатници на da-iptv.com и кажуваат дека се пред брзо дојдени во Македонија. Ако имат некој искуство нека ми пишуват или предложит некој провајдерЗеми си андроид бокс и решен проблем само интернет ти треба имаш преку 1000 канали.