Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали има некој информација за конкурсот за вработување во МВР што беше објавен во мај оваа година? Дали се уште се одвива постапката за селекција?
,,,Herz rent a car,,vo Avtomobile SK,,,Да ми препорачате rent a car агенција во Скопје
Кој браусер го користиш?Кога селектирам некој поим и со десен клик одам на опцијата
- Search web for "...."
наместо Yahoo да се отвара Google. Има ли начин ова да се подеси?
Се разбира дека истото можам и да го откуцам во Google, но ако може вака дирекно да пребарувам.
chrome[DOUBLEPOST=1547577814][/DOUBLEPOST]Кај сите е вака или само кај мене?Кој браусер го користиш?
Точките горе десно - settings - Search engine намести го на Googlechrome
Ок. Средено. Фала многу.Точките горе десно - settings - Search engine намести го на Google
1. Каде можам у Скопје да најдам чај од лаванда ? * Или есенцијални масла *
2. Дали е океј да има растение ( пример цвеќе лаванда или некое друго ) во собата каде што спиеме ? Бидејќи процесот спротивен од фотосинтеза ..
Имам ваков апарат,слушнав за него иде некаков депуратор и млин за кафето,е сега бидејќи јас не сум користел до сега и не се разбирам,дали некој знае која е ценава на тој депуратор,и која е ценава на овој кафемат....
Прегледај го приврзокот 203278
Изгуглај го моделот де. Најверојатно шифрата со жолто ти требаИмам ваков апарат,слушнав за него иде некаков депуратор и млин за кафето,е сега бидејќи јас не сум користел до сега и не се разбирам,дали некој знае која е ценава на тој депуратор,и која е ценава на овој кафемат....
Прегледај го приврзокот 203278