Chapstick
Сам свој психолог
Сакам да знам дали ке ми ги попраат дигнаните струмиџани оценките шо намерно ми ги смалија....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бидејќи русите прогнозираат дека на 11.11.2010 година СИТЕ(ама баш сите) ќе се чувствуваат лошо или напротив ќе добијат прилив на сила, супер расположение и зголемена работоспособност:smir: , заради силните геомагнетни бури (ако се сеќавате поради една ваква бура цела Канада немаше струја ) и тн, да не должам - па сакам да ЗНАМ кој што и како ќе се чувствува тој ден- да обрне внимание и ако може овде да споделиме, колку да се увериме во вродостојноста на овие тврдења ... :helou:
http://oko-planet.su/pogoda/newspogoda/52299-zemlyan-ozhidaet-solnechnyj-udar.html
ај баш забележи како ќе се чувствуваш тој ден - па напиши овде - :smir: да видиме колку се или не се у правоДобро како може да даваат вакви прогнози?????? Или ќе се осеќаат лошо или ќе се осеќаат добро !!!!Па фала Богу дека или си добро или си лошо, а тоа нема врска со датумот, има врска со индивидуалните работи што ни се дешаваат во животот... Глупости... вака и јас можам да бидам научник... *сипукавоколено*
ај баш забележи како ќе се чувствуваш тој ден - па напиши овде - :smir: да видиме колку се или не се у право
Брат не се глупираш, само што си дојдов од таму.Прекрасно е долу, има змејови, разни чудовиштаШто има најдолу на океаните? Дали има некој што е стигнал, или само се глупирам па незнам а има стигнато некој и да се види што има како е ?
Преголем притисок, по некој логика невозможно да се стигне до дното. :/