A
AnFem
Гостин
Не многу долго, околу 15 минути.
Фала.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не многу долго, околу 15 минути.

Не е ова ама сличен е рецептот
Ова беше вака:e samo ova najdov , drugo nemaНе е ова ама сличен е рецептотОва беше вака:
Вареше Рудолф мали топчести компири а притоа го напраи ова со печурките, ги сецкаше ги пропржи со кромид и после додаде сметана и сецкани кисели краставички и врз нив малце од сокот. Ми треба рецептот да видам кои беа точните мерки иначе горе доле знам што ставаше.

Да не е нешто комплицирано за правење.посни кокос кифличкиДајте некој посен ама убав рецепт (сладок)Да не е нешто комплицирано за правење.

не е тоа, уживаj ќе експериментирам па што биде нека биде.
Mozes turlitava so mesan zelencuk , bez meso@ Godric добар рецепт,ама ако може нешто без тесто/брашно + и многу шеќер има..избегавам да јадам тесто и работи со шеќер ( нешто ниско калорично да биде).. нешто као зготвено со компир,зелка,зеленчук некој и сл.




Mozes turlitava so mesan zelencuk , bez meso
Stavas zelencuk po izbor (kromid , lukce , morkov, grasok, kompir, brokula, oriz ,tikvicka, boranija) prethodno go seckas na positni kocki, go zaprzuvas so malku kromidce,mu dodavas edna solja domatno pire , neka se proprzi uste 5-10 min , go dodavas orizot, edna solja voda i gi stavas vo tava da se podpeci.
Pouvkusno i pozdravo zdravje
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 16:56 ---
Eve uste eden dobar i lesen recept
Potrebno ti e brokula okolu eden golem cvet
pavlaka
jajca
kaskaval
kompir
Brokulata se obarva 5 min. vo vrela voda, i se kine na sitni cvetcinja . Vo tava poprskuvame maslo , stavame eden red secen kompir kako za musaka na krugovi , odgore se redi brokulata , se posoluva so zacin po izbor . Jajcata se matat , se dodava pavlaka i smesata se poleva vrz brokulata .Se peci okolu 40 min i pred kraj se renda kaskaval.
Na zdravje![]()



дека рече сладок па разбрав десертGodric добар рецепт,ама ако може нешто без тесто/брашно + и многу шеќер има..избегавам да јадам тесто и работи со шеќер ( нешто ниско калорично да биде).. нешто као зготвено со компир,зелка,зеленчук некој и сл.
еве нешто ултра посно и здраво што често го праам
И да загори малце нема врска. Ќе пробаш да видиш дали е сварен, ако е тогаш го тргаш на страна и го правиш зеленчукот: морков, грашок, кромид, лук пржиш во маслиново масло, минимално додаваш сол/црн пипер. Ако си љубител на jак вкус можеш да ставиш и малце соjа сос во зеленчукот но и немора. Потоа кога ќе омекне го тргаш на страна и го сервираш заедно со оризот.
http://www.google.com/search?q=rice...w&biw=1366&bih=677&sei=eWHRUKK_IsGUtAax_YGAAg