Сајбер-секс?

Дали сте пробале и како беше ?

• Вкупно гласачи
    222
yin yang напиша:
Имам пробано и ми беше бескрајно смешно додека читав што ми пишуваше типот. :lol:

Ајт објасни - демек за мастурбација зборуваме па преку chat се испраќаат секси пораки и слично :? 8)

Се зборува за секс или мастурбација :D

Nema sansi

Neeee .. Sajber seks .. ee toa e krajnost .. toa e bolest ..
Duri ne se soberesh so nekoja devojka vo nekoe cuse nema lezet .. spored mene ( da ne bidam vulgaren) ama taka e .

Za golem broj lugje ima "lezet", toa e poentata na topikov. So ogled na toa deka se iskrtiveni nekoi odnosi megju lugjeto, CS e taman reshenie: "skrieni" se pozadi kompjuter (znaci nema opasnost od korpi, i nema sram), mozat da ja razvivaat imaginacijata taka skrieni do koga i kolku sakaat, da pravat i kazat shto sakaat i kolku sakaat, itn. Znaci sloboda sto retko vo "realen" odnos moze da se dozivee.

Ne pominuva modata na CS zoshto ne se raboti za moda tuku lesno e covek da se navikne i da stane "zavisen" od SC bidejkji mu nudi brzo reshenie, nikakov rizik, i mn. sloboda.

Nuanda напиша:
yin yang напиша:
Имам пробано и ми беше бескрајно смешно додека читав што ми пишуваше типот. :lol:

Ајт објасни - демек за мастурбација зборуваме па преку chat се испраќаат секси пораки и слично :? 8)

Што да ти објаснам.. не памтам точно, ама муабетот почна одприлика со „Сакаш сајбер секс“, јас му викам сакам, и почна да ми кажува што ке ми правел, како ке ми правел, јас му одговарав се разбира со „Аааахххх“ или „Да“ или „И?“. И уште толку се залтува типот. Што да му правам кога верува во се што ке прочита на чет... :roll:

а бе дан свршавате вие дур читате како некој се манијачит!?? :lol: :lol:

Lele celi filmovi imame praveno so edna drugarka po sto pati ... ama onaka najinteresno e koga e prisaten deckoto vo net kafeto i mu se ubacuvas ... pa go pratis celo vreme ... gledas kako se prepotuva ... i koa ke dogovoris da se najdete kako ripa odma da plati i bega :lol: :wink: No toa bilo samo za tepanje vreme i smesno e da ... koa gledas kako se palat luge, strasna rabota :P :lol:

jes da nekogas mi bilo po malce glupavo, i sum si kazala nema poveke ... ama pa ... :lol: :lol: :P

jas porano redovno imas cyber sex so storm.......i so bitch....i so deni.....i so natush.....i so ****** i so ****** i so ************ ama veke jok....dosadno e

Zamislen sex?LOL...Jas licno ne sum probal takvo neshto a dokolku bi imal sansa neznam,ne bi odbil :lol:

Jas Mislam Deka Sajber Seks E Za Bolni lugje Epten Fantazeri :) Ne Sum Probal A I Ne Bi Sakal :P

Можам да прифатам Сајбер секс само ако знам како изгледа женската.

Najdobra cyberka se mava so Web Cam :lol: .... to ti ide neshto kao onie PAY PER WIEW ama barem ovaa samo tebe ti prai kejf (vo toj moment)...... :lol:
Inace vaka shto znam nekako ne e to ........ ne deka sum probal ama mi kazale..... :)
I kako zaklucok..... recete mi deka sum staromoden.... ama.... sexot ne e gledanje..... tuku "matenje" (kako shto bi rekol jas)..... taka da cyber sex ne fala..... JUST SEX FOR ME ..... :wink:

суги то ти е веќе сликовит сајбер :lol: со слики со фацички итн.. :lol:

Знам. Те гледав еднаш кај шо се муваш со мониторот. Само не знам шо марка беше...
мммммммммммислам дека беше PHILIPS мониторот :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom