Sagem телефони...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Дали некој може да ми каже за телефончињава... сакам да купам едно како поклон, само до сега не сум слушнал било кој да ги користи. Добри се? Лоши се? има некој било што да ми каже за нив...? :toe:
Тенкју...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Викторгг напиша:
Дали некој може да ми каже за телефончињава... сакам да купам едно како поклон, само до сега не сум слушнал било кој да ги користи. Добри се? Лоши се? има некој било што да ми каже за нив...? :toe:
Тенкју...
Не купувај.
Не се толку лоши, колку што се лоши за сервисирање. Ако ти се расипе, фрли го. А што баш Sagem?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Мистичен напиша:
Не купувај.
Не се толку лоши, колку што се лоши за сервисирање. Ако ти се расипе, фрли го. А што баш Sagem?
од каде знаеш дека се лоши за сервисирање? :raz:

тешки се за софтвер, ама за хардвер како и секој друг телефон... се разбира под тој хардвер не се подразбираат дисплеи, маски и батерии.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
п.с. ти кажав во пвт, купи си користи го неколку месеци и штини го...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
За поклон му е. Кога ќе го дава на личноста, ќе и кажe да го шитне по неколку месеци? :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
3
Еден другар има, добар е мобилниот не е лош...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Мистичен напиша:
За поклон му е. Кога ќе го дава на личноста, ќе и кажe да го шитне по неколку месеци? :)
ааа па у прајват не ми кажа дека му е за поклон, за женско или за машко ти треба, и кажи до која цена ке ти кажам што е најдобро...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Мистичен напиша:
Не купувај.
Ефтин е. :wink: За мајка ми е, возрасна жена значи, и мислам дека возрасните многу подобро се справуваат со технологија од нас. Чуваат. Не верувам дека ќе имам хардверски проблеми, а софтвер... да сме живи и здрави... Гаранција има...:zlo:

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Првиот мобилен телефон што го имаве беше Сагем, и тоа пред 4-5 години беше... Но јас не бев првиот негов сопственик :) . Пред тоа го имаа користено и вујна ми, и братучеда ми... Значи, многу старо телефонче... и коска беше. Многу функции имаше. Само морав да го продадам ( и уште болка ми е ) заради тоа што батерија не можев да најдам за него нова во тоа време...

T

The Blob

Гостин
да бе фини телефончиња.еден другар имаше некаде 1999/2000-та еден од Германски T-mobile земен.дисплеј имаше лудница,пикселче минијатура,опции топ.јас по една година зедов Nokia 3310 за еден куп пари (барем за мене)а во дисплејот и опциите беше нула во споредба со Sagem-от.е сега некој ќе речи Nokia си е Nokia.И јас сум за Nokia,ама и Sagem не се за фрлање (барем од тие "старите" информации што ги имам) :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Имам Sagem my501x еве 2 месеци веќе.
Убав на изглед, не е скап, батеријата му држи околу 12-13 саати слушање музика или неколку дена во мирување (испробано). Софтверот е.. кхм, а и нема нешто многу брз процесор (обично не фаќа игри од k700i & k750i, тие што работат се спори), има ограничување од 30 секунди за снимање видео, после кое доаѓаат неколку минути компресија (што не знам дали може, а ептен би сакал да се исклучи).. итн, итн. ОК, софтверот е лош.

Е ама, со оглед на тоа што не го купуваш за братучед ти, туку за мајка ти, тие недостатоци одеднаш и не се толку сериозни :)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Викторгг напиша:
Ефтин е. :wink: За мајка ми е, возрасна жена значи, и мислам дека возрасните многу подобро се справуваат со технологија од нас. Чуваат. Не верувам дека ќе имам хардверски проблеми, а софтвер... да сме живи и здрави... Гаранција има...:zlo:
па баш софтверот не подлежи под гаранција!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
значи чим е за мајка ти и некеш да дадеш појке од 100 евра за телефон вака ке ти предложам.

Самсунг Ц300 - Во Космофон во Припејд е 4975 денари.
Телефонот има Македонско мени

мислам еве види си што се има телефонов.

http://www.gsmarena.com/samsung_c300-1768.php

во случај ако ти е грдо, глупо или страв да купиш лизгач ради флет кабелот а верувај дека на самсузниве што се на лизгач само од нечување им страдаат а не сами од себе тогаш ти препорачувам

Нокиа 2310 топ моделче нема некои многу јаки работи ама за таа цена исплатливо + има и женствен дизајн во космофон ти е 3975денари во при-пејд пакет, ми се имаат многу луге пофалено дека им дрќи батерија по 5-6 дена, а има радио,мп3, мкд мени и уште многу глупости. е сеа само грдо е што има мал екран иди во космофон и види го.

Исто така добар модел е и сони-ериксон к310, има многу напредни функции а цената му е 4500 денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom