!САФРА!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не престане да врне до 8 - откажуваме :)

Ја знам само ти, ја, Psy, и burn

кај се остали? :nenene:

Да се стаиме некад у рамстор на билијард тоа ќе е многу јако... да напраиме куп па да видиме кој ќе победи :) тоа би било забавно... би отишле едно добри 3 до 5 саата таму :pos:
порано со другарче идевме и по 100ка ќе даевме и јас и он и игравме цел саат :) ама другарчево замина домче и нема сеа... :(

Инаку вечер неможам... не сум баш расположен, а и не сум некое добро друштво вечер... ми се расипа денов...

ај дојте охрид па да ве заебаваме дека не сте бојкотирале и сте дошле како на џену грл шо и праевме вчера... :vozbud:
ациде шо викаш? :tv:

ај дојте охрид па да ве заебаваме дека не сте бојкотирале и сте дошле како на џену грл шо и праевме вчера... :vozbud:
ациде шо викаш? :tv:
Да, да, сигурно им е позабавно во Охрид на вакво време. :tv:

Рековме конструктивни предлози, а не лузерски :)

Да отидеш на одмор на вакво време = MEGA FAIL.

Бај д веј, Гижо изгуби на билјард и не ја даде кладбата. Педер4е :)

Реактив друже, кажи кога сакаш и тебе да те преслушам :)

Ја жими све немав појма дека е кладба. После ко ми бараше кока кола мислев ме буцкаш :)))

Појлите на билјард во Охрид... Ладно е, таман да не ве фаќат сафра. :baeh:

Реактив друже, кажи кога сакаш и тебе да те преслушам :)
Ај бе другар нема проблем... дај само да се ослободам малку деновиве и ќе идеме :wink: Планирај другата недела некаде, ок?

Ај бе другар нема проблем... дај само да се ослободам малку деновиве и ќе идеме :wink: Планирај другата недела некаде, ок?
Да планирам другата недела? Аман бе, нема да идеме на месечината, на билјард ќе идеме.. :)

Да планирам другата недела? Аман бе, нема да идеме на месечината, на билјард ќе идеме.. :)
Е арно де, важно ќе идеме. кај ќе идеме ќе идеме... план ни е на билијард... а ако не фати патот накај месечината... и таму е убаво...чув... :) :pos:

До сага возев до катланово и назад уморен сум многу денес пауза од утре би идел ама и да идам да ми попуштате пошто јас и билјард многу не си идеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom