САД стравуваат од војна во Македонија ако Косово и Србија разменат територии

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
за тоа знам но ,2013 сме најголемата закана е КЕчето , сто посто нема да не нападне Србија нас ,па на крај Арканови тигри се бореа во 2001 беа во Состав на лавовите

Прво ич да ти кажам не ми е гајле дали е кече,шубара,кокарда,шешир или друг тип на капа закана по нашата држава затоа што СИТЕ ЗНАЕМЕ А НА СИТЕ ГАЈЛЕ НИ Е па така и мене.Второ немаше во лавовите ниеден србин а посебно не аракнов тигар тие не ни постоеја тогаш затоа што имам братучед што беше во лавовите.Не посакувам лошо на никого и на ниедна држава,ама некакво си сојузништво со нив НЕ,попрво е поубаво да се здружиме со грците затоа што они не се ништо поразлични од србитем,едните име другите црква не ни признаваат,ако ништо друго имаат 20 пати појака армија од нив а и цел запад седи позади нив.

Прво ич да ти кажам не ми е гајле дали е кече,шубара,кокарда,шешир или друг тип на капа закана по нашата држава затоа што СИТЕ ЗНАЕМЕ А НА СИТЕ ГАЈЛЕ НИ Е па така и мене.Второ немаше во лавовите ниеден србин а посебно не аракнов тигар тие не ни постоеја тогаш затоа што имам братучед што беше во лавовите.
На сите за тебе збори си ,а тоа за Аркановите тигри информирај се малце ајт позз и не замарај како што не ти е гајле за заканата на нашава држава ајт мрш

На сите за тебе збори си ,а тоа за Аркановите тигри информирај се малце ајт позз и не замарај како што не ти е гајле за заканата на нашава држава ајт мрш

Ајде дај ми име и презиме и слика да видам.Пола фамилија ми работи во МВР ти ќе ми кажуваш за специјални единици :facepalm:

ајт позз ти кажав

е така кога нема што да кажеш тишина барем нека не ти го перат мозокот со странски пропаганди од типот на ЗАЕДНИЧКИ НЕПРИЈАТЕЛИ.

е така кога нема што да кажеш тишина барем нека не ти го перат мозокот со странски пропаганди од типот на ЗАЕДНИЧКИ НЕПРИЈАТЕЛИ.
еве ти и заќути се скриј се негде и не пишувај веќе на оваа тема

Capture.PNG

Прегледај го приврзокот 61899

Има и маринци од Америка кои беа на криволак 2008 и ги вежабаја исто леопардите за мисија во Афганистан.И свите зедоја Македонско државјанство.Ти си дечко извини ама природно глуп.Има нешто што се вика ПЛАТЕНИЦИ ако не знаеш,имаше и у Либија српски платеници па што браќа се сега либијците и србите а ? иди фрли се негде аман..

Ајде дај ми име и презиме и слика да видам.Пола фамилија ми работи во МВР ти ќе ми кажуваш за специјални единици :facepalm:
Затоа си вака паметен, па и со најголемиот душман ја побратими Македонија... целата поента на оваа тортура низ која проаѓаме е заради гомнарите од ЕУ и запад а ти бараш сигурност кај нив пак? Епа стварно некогаш се правите со сила будали.

Има и маринци од Америка кои беа на криволак 2008 и ги вежабаја исто леопардите за мисија во Афганистан.И свите зедоја Македонско државјанство.Ти си дечко извини ама природно глуп.Има нешто што се вика ПЛАТЕНИЦИ ако не знаеш,имаше и у Либија српски платеници па што браќа се сега либијците и србите а ? иди фрли се негде аман..
ти си фрлен у мозокот , ти покажувам докази измислуваш нешто друго ти реков ајт поззз не ме замрај фегет еден

Затоа си вака паметен, па и со најголемиот душман ја побратими Македонија... целата поента на оваа тортура низ која проаѓаме е заради гомнарите од ЕУ и запад а ти бараш сигурност кај нив пак? Епа стварно некогаш се правите со сила будали.

Аха а што е грицја поразлична од србија ? како србија да не била душман на Македонија ? тоа сакаш да кажеш или нешто слично..
--- надополнето: 10 април 2013 во 17:27 ---

Прегледај го приврзокот 61899

абе не разбираш ли? Да си одат и аркановците, и "кечиньјата" во Косово и таму да си прават вежби колку им душа сака. Вашата позиција мора да е да не биде замешана вашата држава во овие нивни игри.

абе не разбираш ли? Да си одат и аркановците, и "кечиньјата" во Косово и таму да си прават вежби колку им душа сака. Вашата позиција мора да е да не биде замешана вашата држава во овие нивни игри.

Деца...

да, имате заеднички проблем со нив - како да бидат вратени сите српски граг'ани, од албанско, српско или ромско потекло, не е важно, такви като ГеГо, обратно во Косово/Србија. И како Србија, а сега и Косово, да се извинат за наездата и за сите проблеми кои нивните луг'е прават во Македонија.

А Бугарија да го врати Пирин веќе кога се убацуваш без врска вака па после ќе правам муабет со фашист сојузник на балисти.

јасно, разбирам дека денешната судбина и политиката околу РМ не те интересува.

Аха а што е грицја поразлична од србија ? како србија да не била душман на Македонија ? тоа сакаш да кажеш или нешто слично..
--- надополнето: 10 април 2013 во 17:27 ---
Понекогаш не знам и зошто се мешам повеќе во вакви теми, работите се толку заплеткани на Балканов што ни господ да се симне нема да ги оправи. Биле да, а и сите на Балканов сме ѓубриња очигледно штом неможеме никако да искочиме од ова проклетство, тоа ни е судбината ќе не делат на разни основи и наредните 100 години, олошот што е спремен за себични интереси да продаде се најсвето ќе владее, а народот ќе страда...

Понекогаш не знам и зошто се мешам повеќе во вакви теми, работите се толку заплеткани на Балканов што ни господ да се симне нема да ги оправи. Биле да, а и сите на Балканов сме ѓубриња очигледно штом неможеме никако да искочиме од ова проклетство, тоа ни е судбината ќе не делат на разни основи и наредните 100 години, олошот што е спремен за себични интереси да продаде се најсвето ќе владее, а народот ќе страда...

паметно ;) треба да сватиме дека со никоја соседна држава никогаш не треба да имаме сојузништво затоа што секоја која од која е,била и ќе биде гробар на Македонија со цел еднаш више да ја закопаат засекогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom