Русокоси или црнки?

• Креатор на темата Креатор на темата cyberlady
  • Време на започнување Време на започнување

Какви девојки сакате повеќе?

• Русокоси

Гласови: 121 35,5%
  • Црнки

Гласови: 220 64,5%

• Вкупно гласачи
    341
Ја гледам анеката и од една страна ми е мило што повеќето не сакаат русокоси, а од друга страна ми е жал за нивниот стил што повеќе преферираат црнки.Сепак мислев дека повеќето ќе сакаат русокоси cuz blondes rulez !

А црвенокосите кај се ? :love:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
знајте некоја русокуса шо има убо влакно шо не шушти врака ко ке го фатиш?

Znam rusokosa so ima ubava kosa plava so ne shushti. Retki se tie so vnimavaat na sebe taka jako, no gi ima... A, da glasam za rusikosi veter da gi nosi !

Znam rusokosa so ima ubava kosa plava so ne shushti. Retki se tie so vnimavaat na sebe taka jako, no gi ima... A, da glasam za rusikosi veter da gi nosi !

Црнките ги сакам само поради Сандра-Африка

А плавушите поради таа порничи што снима (Melanie Monroe) уметничко име..

Плаво само плаво. А ако е црно да е гламја Афричка

1396489280_christina-hendricks-560.jpg

Znaci prirodna plavusa, taze depilirana so triagolnice mmmmmm me trne jazikot od lizenje

562CA7D67C540E95A235A6231CBB.jpg 562CA7D67C540E95A235A6231CBB.jpg

d1yy50pixveydcng6hxl.jpg

Jennifer Lawrence blonde brunette.jpg

blonde-brunette-18.jpg

BB_PP2.jpg

BrunetteCameron.jpg

BB_PP11.jpg

Мене очиве ме лажат или плава варијанта на овие сите е каде каде подобра од бринета. Незнам дали јас дека имам мерак на плавуши или стварно е така....
Мене ми изгледаат по женствено и по нежно..не дека не се ок и бринети али ако се прашам јас би одбрал плава варијанта.

ПС. И никако плава да фатам...damn

Прегледај го приврзокот 98761 Прегледај го приврзокот 98761

Прегледај го приврзокот 98762

Прегледај го приврзокот 98763

Прегледај го приврзокот 98764

Прегледај го приврзокот 98765

Прегледај го приврзокот 98766

Прегледај го приврзокот 98767

Мене очиве ме лажат или плава варијанта на овие сите е каде каде подобра од бринета. Незнам дали јас дека имам мерак на плавуши или стварно е така....
Мене ми изгледаат по женствено и по нежно..не дека не се ок и бринети али ако се прашам јас би одбрал плава варијанта.

ПС. И никако плава да фатам...damn

Во право си, освен кај Портман само, плавава некако не и стои.
Инаку, сите овие се природно ако не плави, барем костенлива нијанса некоја, а и по тенот и очите (пак плави) им оди посветлата варијанта на коса, ваљда затоа.
Ако ги земеш на пример, Пенелопе Круз, или Ева Мендес, е тоа би биле дефинитивно лоши плавуши. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom