Од што се напредни американците имаат потреба од руски умови во нивната држава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај е практичната примена на тие руски “генијалци“И докторираат од шала.
Руски дипломец-програмер има повеќе знаење од Американец што докторирал.
Американското образование е во пад, и имаат дефицит на умови - се повеќе и повеќе.
Пфф, не се замараат они со бела техника, Кина е за тоа.кај е практичната примена на тие руски “генијалци“
дај ми список на познати руски компјутери, процесори, графички карти, монитори, печатари, оперативни системи, телевизори, шпориња, фрижидери, смартфони, таблети, клима уреди, дигитални апарати аудио системи, ...
дај показатели како “автентичната“ руска наука допринесла во благосостојбата на рускиот и другите народи на планетата
И ќе продолжат да увезуваат млади умови, најдобра околина имаат за да развиваат талент и тоа го прават веќе 200 години, практично цел континент изградија на тој принцип.Од што се напредни американците имаат потреба од руски умови во нивната држава.
Пфф, не се замараат они со бела техника, Кина е за тоа.
Читај и плачи.
Ако дојде Хилари на власт нема да ме чуди и хамбургери да почнат да увезуваат од Кина
![]()
Сега се на 20 ТРИЛИОНИ.
A дали имаш инфо колку на Америка и должат други земји?Пфф, не се замараат они со бела техника, Кина е за тоа.
Читај и плачи.
Ако дојде Хилари на власт нема да ме чуди и хамбургери да почнат да увезуваат од Кина
![]()
Сега се на 20 ТРИЛИОНИ.
Еве не знам.A дали имаш инфо колку на Америка и должат други земји?
пред година дена беше околу 15 трилиони долари....Еве не знам.
Ај просветли не.
Види ја сликата погоре.пред година дена беше околу 15 трилиони долари....
...како само успеаја да се задолжат толку...??? ...имаш идеа од што е тоа задолжување???пред година дена беше околу 15 трилиони долари....
http://www.firstpost.com/world/get-this-world-owes-us-nearly-as-much-it-owes-world-74314.html[DOUBLEPOST=1477239724][/DOUBLEPOST]Види ја сликата погоре.
Америка има кон Америка долг од 12,9 Трилиони?
Не.
Америка има долг кон приватниот ФЕД и банкарскиот картел.
Тие 15 Трилиони што ги збориш се кон Банкарите, а не кон Америка.
Така да, 20 Трилиони and counting...
трошат повеќе од колку шо можат да соберат од домашни извори пари, али 3 трилион долари колку е навистина долгот на Америка е пичкин дим за нив...како само успеаја да се задолжат толку...??? ...имаш идеа од што е тоа задолжување???
....не мислев на нивниот пичкин дим , туку како ги задолжија другите кај нив со тој папски бел дим од 15 трилиони електронски долари???http://www.firstpost.com/world/get-this-world-owes-us-nearly-as-much-it-owes-world-74314.html[DOUBLEPOST=1477239724][/DOUBLEPOST]
трошат повеќе од колку шо можат да соберат од домашни извори пари, али 3 трилион долари колку е навистина долгот на Америка е пичкин дим за нив
купва народ амерички производи, користи амерички услуги.......не мислев на нивниот пичкин дим , туку како ги задолжија другите кај нив со тој папски бел дим од 15 трилиони електронски долари???
Не е 3 туку 20 Трилиони.http://www.firstpost.com/world/get-this-world-owes-us-nearly-as-much-it-owes-world-74314.html[DOUBLEPOST=1477239724][/DOUBLEPOST]
трошат повеќе од колку шо можат да соберат од домашни извори пари, али 3 трилион долари колку е навистина долгот на Америка е пичкин дим за нив
Супер, можеш да ми кажеш некој Амерички производ што си го купил во последните 10 години?купва народ амерички производи, користи амерички услуги...
исто и во Мкаедонија, најголем број на Македонци се до гуша во долгови и борчеви до трето колено - а пак пари немаат.