Zoran MKD
Мијак на квадрат.
- Член од
- 11 септември 2010
- Мислења
- 2.021
- Поени од реакции
- 1.019
- Локација
- Скопје и наоколу !
- Веб-сајт
- nakoshekajzoki-zoki.blogspot.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.dailymail.co.uk/sciencet...s-secret-inflatable-army-decoys-revealed.html
Прилагодување кон буџетот
и го изгубија косово...И Србите ги користеа за време на бомбардирањето од НАТО.
Тоа прашај ги во RubsbalА платиле ли лиценца за макетите?
Русите имаат долга традиција на маскировка, а во написот ќе си помислиш дека Британците ја измислиле. Добро, можеби става акцент затоа што е британски сајт, но сепак...
И Србите ги користеа за време на бомбардирањето од НАТО.
и го изгубија косово...
Nato's bombing campaign, with thousand of sorties and the dropping of tens of thousands of bombs, including sophisticated precision weapons, succeeded in damaging just 13 of the Serbs' 300 battle tanks in Kosovo.
а шо е улогата на војската?Ја сочуваа техниката, а Косово тешко да ќе успееја да го задржат.
а шо е улогата на војската?
да си ја чува техниката или територијата на државата?
башка, шо е поента да си ја сочуваш техниката која не беше во состојба да го спречи поразот?
Како мислиш бескорисни, ете на Косово кај шо има вегетација после НАТО бомбардирања не остана ни еден српски војник ни полицаецнатовските бомбардирања во средини кај што има вегетација се прилично бескорисни освен ако не целат на инфраструктура, и затоа они се држат до пустините пошто таму имаат целосна доминација, а да прателе копнени сили не би поминале ич лесно, затоа рушеа фабрики, мостови и други витални објекти.
Како мислиш бескорисни, ете на Косово кај шо има вегетација после НАТО бомбардирања не остана ни еден српски војник ни полицаец
успешност имаа 100%
Се уште ве лажи слободан милошевиќи успешност да фати човек рак од 100%, но тоа не е се, може и други триста болештини успат
Се уште ве лажи слободан милошевиќ
http://www.wcrf.org/int/cancer-facts-figures/data-cancer-frequency-country
србите кои НАТО ги толчеше со бомби имаат помалце случаеви на рак од колку Данска, Шведска, Франција, Канада, Австралија, Словенија..
Многу си наивен и лесно веруваш во прикаски пред да ги провериш а баш на такви целат русите