Русија - смена во надворешната политика?

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување

Не им треба телефонскиот број од француската Макарона, туку од бабецот негов која е сопственичка на таа шуплината која му виси над рамењата уште од средношколските години, кога бил соученик на нејзината ќерка, но како било кој со коефициент на (анти)интелигенција на макарона, не му е доволна ќерката, секако дека од мама нејзина ќе научи повеќе.

Од бабецот има научено тоа што таа му одредила дека треба да знае, а нема научено тоа што таа му одредила дека нема потреба да знае, како на пример за овие четворица анти-мудреци од горната слика.

До кај се санкциите ?

Естонците како што се залетаа каде ли ќе им биде крајот...? :unsure:

Автоматски споено мислење:

Одиме во Москва!

9_Maj_vo_Moskva.jpg

Стана јасно дека гордите Северџгани и нивните партнери сдс северџгани немаат намера да го одбелеѓат овој празник, и не само тоа ами и ја прифатија директивата за ретуширање на историјата и на крајот ја ретушираа Македонија.

Сепак тоа не е причина некој од нас Македонците не биде присутен во Москва на 9-ти Мај!!!
Сега мене ми падна редот.

Одиме во Москва!

Прегледај го приврзокот 450053

Стана јасно дека гордите Северџгани и нивните партнери сдс северџгани немаат намера да го одбелеѓат овој празник, и не само тоа ами и ја прифатија директивата за ретуширање на историјата и на крајот ја ретушираа Македонија.

Сепак тоа не е причина некој од нас Македонците не биде присутен во Москва на 9-ти Мај!!!
Сега мене ми падна редот.
Ерменецов и Азербејџанецов таман нека ги седнат еден до друг. Иначе каде е Ким од Северна Кореа ? Каде се другиве од Африка, од Мали и Судан каде што отворено признаа дека со руска помош дојдоа на власт ?
А секако каде е и Орбан што се испофали дека е бфф со Путин ?

Ерменецов и Азербејџанецов таман нека ги седнат еден до друг. Иначе каде е Ким од Северна Кореа ? Каде се другиве од Африка, од Мали и Судан каде што отворено признаа дека со руска помош дојдоа на власт ?
А секако каде е и Орбан што се испофали дека е бфф со Путин ?

Таксист ќе иде, доволно е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom