Royal Wedding

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
15.861
Поени од реакции
33.972
Локација
Cuckedonia
Ах, се ближи денот кога Англија ќе ја добие новата принцеза Кејт Мидлтон. Кејт и принцот Вилијам ќе рипнат в тава на 29 април. Подготовките за свадбата се веќе почнати, но дали ова е најдобриот предлог?

na anglichanite, nit svadbite kralski ....nishto ne im go oprava suratot- mnogu grd narod se:toe:

tuku .....Kompanije na sve moguće načine pokušavaju da iskoriste predstojeće kraljevsko venčanje kako bi prodajom svojih proizvoda što više zaradile. Firma „Brudog“ se dosetila da u promet pusti pivo sa vijagrom!

Piće se zove Rojal Viriliti Performans i kako kažu dovoljne su tri flaše da zamenite jednu pilulu vijagre.

Marka u svom nazivu sadrži poruku „Ustani prinče Vili“ i „proslavi u velikom Vili stilu“ pa su proizvođači poslali i nekoliko flaša Princu Vilijamu za svadbenu noć.

Za početak biće proizvedeno samo 40 flaša po ceni od 10 funti po komadu, a početak prodaje se očekuje 29-tog aprila i to preko sajta BrewDog.com.

izvor

na anglichanite, nit svadbite kralski ....nishto ne im go oprava suratot- mnogu grd narod se:toe:

Како да не се, кога 90% се инцести.
Предлогов е добар, за разлика од тоа колку умрен народ се да се развеселат малце за промена не е лошо.

Како да не се, кога 90% се инцести.
Предлогов е добар, за разлика од тоа колку умрен народ се да се развеселат малце за промена не е лошо.
Brits are the coolest :baeh: :smir:
Иначе добра е рекламава :)

hahahahahah- kolku se sheshirosani-
pukajte seir na CNN

111452_460s.jpg

Обично шоу и забава за народот.Само ме нервира што цел западен свет е влезен во некоја еуфорија за свадбава.И да,се слагам,who gives a shit...

Ај, фустанот... :kesa: Во право била Вивијан Вествуд, типкава утнала фустан, кој останува историја. :pos:
Многу ми е мило што завршува ова срање, главата ми пукна...

Ај, фустанот... :kesa: Во право била Вивијан Вествуд, типкава утнала фустан, кој останува историја. :pos:
Многу ми е мило што завршува ова срање, главата ми пукна...

Утре е Блага Ракија. Не завршува така лесно.

Ебате принцезата без цицки.
Толку од мене :)

Не јадете гомна бе педераси,убава е принцезата.

Утре е Блага Ракија. Не завршува така лесно.

:pos2: :pos2: :pos2:

Иначе да, убави се и Кејти и Вилијам, не ќе земе сеа некоја дроља со цицкишта и газови :)

Ах леле ќе ми се налути Вилијам што не му дојдов на венчавката...Каде ли ја загубив поканата у пм :@ Леле еве го ми ѕвони што да му кажам сега??? Уствари ќе го одбијам сега и после ќе му се јавам да не троше кредит

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom