Роналдо vs Меси

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар според вас?

• Вкупно гласачи
    407
Тоа нека е така, пичкарски е. А овој твојов заслужено ги зеде 4те топки со ред ?

Toa e апла пичкарски.
Мојов добил 4 топки?
Аман бе брат, како и кај секој нормален маж, така и кај мене, мојот си има само 2 топки.

Мојов добил 4 топки?
Аман бе брат, како и кај секој нормален маж, така и кај мене, мојот си има само 2 топки.

Ха - Ха

Многу смешно.. во недостаток на знаење што да вратиш, употреба на сарказам.

Keep up the good work. Zz

Да бе еј Меси ги полнеше кутиите за да победи!

Не тој лично, ама некој друг за него :icon_lol:

Ами Роналдо парите за гел шо ги дава да ги даеше за поткуп кај шо треба ќе имаше некоја топка фазла.

Во овој свет никој не знае за фудбалот повеќе од мадридистите,ни професионалните фудбалери,ниту тренерите,капитените,спортските новинари,поранешни фудбалери и тн тн тн...
Значи,клуч на темата....Роналдо е подобар,најдобар,покомплетен,позгоден,најдобра фризура,најдобра женска,најдобри копачки,најдобра кола....:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

A26lGY9CMAAtVqX.jpg:large
:свиркам:

Ова е исто како да викаш ВМРО не треба да победат пошо не напраи ништо, џабе народот ги гласа... :D

Не тој лично, ама некој друг за него :icon_lol:

Epa Messi si ima pari i gi kupuva glasovite, ete i Ronaldo ja prodade zlatnata kopacka pred izborite i napravi pari ama go zaebaa, mu gi zedoa parite i pak glasaa za Messi...toa e podobro neka gi bojkotira izborite cim vikate deka ne se legitimni :D

Eden madridista ke iskomemtira na zaebancija i se palat kako mali decinja, kako majkata da im ja rasplakale
Ronaldo e najak puknete dusmani!

Меси со голот против Депортиво го смени рекордот за играч кој постигнал минимум 1 гол на 17 утакмици по ред во лигата....ЦАР :cuc: !!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom