Роналдо се пензионира

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
DSCN3090.jpg

ronaldo-o.gif

Секоја Чест мајсторе ! :pijan:

Има нешто повеќе како ќе се опрости? некоја утакмица во негова чест треба да има мислам :mist:

едит: "For now there won't be a farewell match, but in June or July I will try to bring together some players that were with me and have a goodbye party."
повеќе

За мене најдобриот играч што некогаш згазнал на терените, тој на прво место, па шест места празни...
Нека си ужива во неговите пензионерски денови !
Заради него го засакав фудбалот, сите дресови со имина што ги имам се со неговото име...
Никогаш нема да го заборавам и засекогаш ќе остани мој идол...
Збогум ЛЕГЕНДО, збогум ИЛ ФЕНОМЕНО ! :cuc:

Роналдо: „Ја изгубив битката со телото“
На прес конференцијата на која го објави своето моментално повлекување од фудбалот, Луис Назарио да Лима Роналдо откри дека веќе неколку години боледува од болест на штитната жлезда која е причината за...

повеќе »

Рони стана дел од оној мал број фудбалери кои освоија се што можеше да се освои.

Секоја чест царе.

^ Единствено што не освои е мислам Лига на Шампиони:(.
Но како и да е среќен сум што на синовите и на внуците ќе можам со гордост да им кажам (како што го праи сега татко ми коа ми зборува дека го гледал марадона во живо како играл бла бла бла)дека живеев во времето кога Роналдо беше број еден во Светот.
Секоја Чест.

Најдобриот напаѓач на сите времиња ! ! !
There is only one Ronaldo .....the rest are just Cristianos.
Farewell o Fenomen !

Со тебе пораснав ЛЕГЕНДО!

Овој меч никогаш нема да го заборавам (најубаво светско првеснтво):

Се сеќавам, на тој натпревар се кладев со дедо ми, он беше за Германија јас за Бразил :)
Мислам дека и тој беше причината поради која сите бевме за Бразил :)))
Нека му се среќни пензионерските денови.

Според мене најдобар во нападот,без конкуренција..ЛЕГЕНДА НА ФУДБАЛОТ..

Без зборови ме остави.... најдобриот напаѓач дефинитивно.

Еххх како мал ова е човекот поради кој почнав да гледам фудбал и своевремено прв пат почнав да навивам за барселона

симпли д бест

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom