Роналдо доживеа тешка сообраќајна несреќа

• Креатор на темата Креатор на темата Acctic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:nenene: Педриано Роналдо никогаш не ја торпедирал Барселона :nenene:

А сите фанови на Ман.Утд мозат само да :drk: на Месси

ПоздраФ:wink:

Ех... ти си опседнат со Роналдо... само стета сто Месссси бесе прогласен за најдобар играц, ке те реметеф сега! :toe::vozbud::smir::jaj::nesum::nenene::helou::wink::drk:

Златен, сеедно, не чини да се посакува несреќа. :wink: А никој колку што гледам не рече ништо против Меси.

ај темава канта и момакот кој ја отвори бан од форум ве молам

Чути брате не збори така лани изгубте туку оди плачи што сеуште
е жив роналдо он е кошмар за вас!!!

За сите горе што ме прекорија. Не го мрзам затоа што има пари или затоа што е педер. Го мразам заради неговиот стил на игра пр. симулирање фаули и сл.

Е затоа. ајт ПоздраФ :helou:

За сите горе што ме прекорија. Не го мрзам затоа што има пари или затоа што е педер. Го мразам заради неговиот стил на игра пр. симулирање фаули и сл.

Тука кај што кажа дека го мразиш за стилот на игра, да не пропушти уште нешто?:)

Ех... ти си опседнат со Роналдо... само стета сто Месссси бесе прогласен за најдобар играц, ке те реметеф сега! :toe::vozbud::smir::jaj::nesum::nenene::helou::wink::drk:

Ке правиме муабет следната година :helou:

Добро е што останал неповреден....Е им мава слава у глава (иам ритам:wink:) па се глупираат. Пред извесно време го фатија Барош на автопат во Франција како вози 270 км со Порше, ама доека не се спука како овој не доаѓа памет. Иначе ферарито а било а не било, у гаража има уште М6, Бентли, Бугати Вејрон и уше нешо...

сигурен си дека е педер??
такваи женски како неговите ти никогаш нема ни да видиш, па камоли да ги.... :hump:..хехе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom