Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај Copy/Past?Алелуја за копи/паст :wink:
Ех... ти си опседнат со Роналдо... само стета сто Месссси бесе прогласен за најдобар играц, ке те реметеф сега!:nenene: Педриано Роналдо никогаш не ја торпедирал Барселона :nenene:
А сите фанови на Ман.Утд мозат само дана Месси
ПоздраФ:wink:
"Одондека"Од кај Copy/Past?
Чути брате не збори така лани изгубте туку оди плачи што сеуште:nenene: Педриано Роналдо никогаш не ја торпедирал Барселона :nenene:
А сите фанови на Ман.Утд мозат само дана Месси
ПоздраФ:wink:
За сите горе што ме прекорија. Не го мрзам затоа што има пари или затоа што е педер. Го мразам заради неговиот стил на игра пр. симулирање фаули и сл.
Е затоа. ајт ПоздраФ :helou:
Ех... ти си опседнат со Роналдо... само стета сто Месссси бесе прогласен за најдобар играц, ке те реметеф сега!:smir::jaj::nesum::nenene::helou::wink:
![]()
Тука кај што кажа дека го мразиш за стилот на игра, да не пропушти уште нешто?![]()
За сите горе што ме прекорија. Не го мрзам затоа што има пари или затоа што е педер. Го мразам заради неговиот стил на игра пр. симулирање фаули и сл.
Е затоа. ајт ПоздраФ :helou:
За ова у право си браво:pos2::pos2::pos2:сигурен си дека е педер??
такваи женски како неговите ти никогаш нема ни да видиш, па камоли да ги.... :hump:..хехе
Што нонстоп дрибла и не пушта топка на соиграч?