Rome 2 Total War

• Креатор на темата Креатор на темата Messanger
  • Време на започнување Време на започнување

Messanger

Аскер
Член од
15 октомври 2011
Мислења
380
Поени од реакции
344
Локација
Middle of nowhere
Ја играм играва поточно делот Caesar in Gaul и имам проблем. Се надевам дека има некој кој ја игра. Ја инсталирав, но кога одбирам Кампањата на Caesar in Gaul не ми дозволува да ја отворам како да ја нема а всушност тоа е играта, додека пак ги игра останатите како Рим, Македонија, Египет...Дали има врска ова со Steam-от?

Оти бе срање,ја гледав на YouTube убава е играва.(y)

Ја играм играва поточно делот Caesar in Gaul и имам проблем. Се надевам дека има некој кој ја игра. Ја инсталирав, но кога одбирам Кампањата на Caesar in Gaul не ми дозволува да ја отворам како да ја нема а всушност тоа е играта, додека пак ги игра останатите како Рим, Македонија, Египет...Дали има врска ова со Steam-от?
пошто спомнуваш steam претпоставувам дека си ја купил и најверојатно ти фали тоа DLC:
Downloadable Content For This Game
14,99€
Total War: ROME II - Wrath of Sparta Campaign Pack
7,49€
Total War: ROME II - Black Sea Colonies Culture Pack
2,99€
Total War: ROME II - Daughters of Mars Unit Pack
N/A
Total War: ROME II - Imperator Augustus Campaign Pack
2,49€
Total War: ROME II - Beasts of War Unit Pack
7,49€
Total War: ROME II - Pirates and Raiders Culture Pack
14,99€
Total War: ROME II - Caesar in Gaul Campaign Pack

14,99€
Total War: ROME II - Hannibal at the Gates Campaign Pack
7,49€
Total War: ROME II - Greek States Culture Pack
7,49€
Total War: ROME II - Nomadic Tribes Culture Pack
2,49€
Total War: ROME II - Blood & Gore

И играј ја Wrath of Sparta, од историски поглед таа е најдобро направена, да видиш малце стварно како биле работите тогаш и како природните услови влијаеле врз политичките цели на завојуваните страни во Хеленскиот свет :)

Ја обожавам Total War сите ги имам играно освен Rome 2.

И играј ја Wrath of Sparta, од историски поглед таа е најдобро направена, да видиш малце стварно како биле работите тогаш и како природните услови влијаеле врз политичките цели на завојуваните страни во Хеленскиот свет :)

Од кај може да ја симнам?[DOUBLEPOST=1422916090][/DOUBLEPOST]
пошто спомнуваш steam претпоставувам дека си ја купил и најверојатно ти фали тоа DLC:
Downloadable Content For This Game
14,99€
Total War: ROME II - Wrath of Sparta Campaign Pack
7,49€

Total War: ROME II - Nomadic Tribes Culture Pack
2,49€
Total War: ROME II - Blood & Gore

Не ја симнав од Замунда, но читајќи ги тамошните коментари играта функционира ок, и претходно ја симнував Hannibal at the gates истио проблем...А стимот го симнував бидејќи демек од таму требало да се вклучи, нешто што го направив а не функционираше.

Ќе фати на вакви спецификации?
Inter(R) Core(TM) 2Duo CPU E7500@2.93ghz 2.94ghz ? Geforce 9500GT/1gig, 4gig Ram?

играта е супер...само што има некој проблем...јас се мачив...стигнав многу напред со нели македонците...ама едно време ми заглави.....даде ми некој ерор...и после беше баш како шо објаснуваш ти....имаше на официјалната страна дека е некој баг у системот на играта и имаше пачови ама сите беа неуспешни...и се откажав...и ја избришав...а инаку многу ми се допадна

играта е супер...само што има некој проблем...јас се мачив...стигнав многу напред со нели македонците...ама едно време ми заглави.....даде ми некој ерор...и после беше баш како шо објаснуваш ти....имаше на официјалната страна дека е некој баг у системот на играта и имаше пачови ама сите беа неуспешни...и се откажав...и ја избришав...а инаку многу ми се допадна

Реално имам симнато 3-4 различни торента од замунда и сите одлично работеа без багови се исправно, имам гледано ревјуа на играва и многу ја критикуваат, но јас до сеа немам никакво проблем. И да сите играеме со македонците, чии единици се одлично преставени.

Реално имам симнато 3-4 различни торента од замунда и сите одлично работеа без багови се исправно, имам гледано ревјуа на играва и многу ја критикуваат, но јас до сеа немам никакво проблем. И да сите играеме со македонците, чии единици се одлично преставени.
Ја не играм со Македонциве. Историски гледано, малце досадни биле овој период, има поинтересни :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom