Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

) Lucius Vorenus, помошникот Titus Pullo (кршачот), Mark Antony, Атија и лично Гај Јулие Цезар. Покрај динамичноста на сцените, правилниот избор на актери е всушност она што го направи филмот барем за мене интересен. Од офицерот, Марк Антониј и Атија до самиот Императори, актерите се внимателно избрани според карактерот и улогата на ликовите. За мене интересни ликови Реј Стивенсон, Поли Вокер и Џејмс Пурефој. Да не ми се испушти и некој спојлер плус, .... ако сте љубител на историски жанрови, гледајте го... нема да згрешитеНего го заборавив...на Тобајас му лежат вакви ликовиДобро избрани актери за соодветните улоги, добра приказна која што опфаќа еден од најинтересните периоди на римското царство и доста драма.
Јас лично бев изненадена од глумата на некои што ги сметав за потпросечни актери, како што е на пример Tobias Menzies а кој стварно феноменално го изигра Брутус.

Или да играте Rome Total War.Наместо да гледате телевизиски серии, започнете да ја проучувате историјата на Стариот Рим.