Романтични фотографии

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Нели лето е.
И младиве, а и постариве не се лоши, прават романтично "арт" фото на плажа.
Holding hands, romantic kiss и не знам ти што.

Ај жениве, ги разбирам, нежни суштества сме, ни пријаат такви работи.
Ама маживе што ставаат на фб такво некое романтично фото...да ми е мене - ќе го одљубам жими се!

Бев на кале еднаш, се сликаат овие за свадба. И ајде ги мести фотографов и му вика на мажов "Стај и ја раката на врат" и овој ја става "Ај малце подоле" и овој ја става, "Ај сеа на половина рацете" и ајде овој ги спушта "Ај сеа ти на рамена кај него стај ги рацете" и оваа ги става.
И кај сум го изгњавила да биде пешко 3 саати фотосесија, уште сликите на фб да ги лупнам бе и сите другари да го зезаат...

Многу ми е глупо ова со романтичниве фотографии, поготову кога се објавуваат на фб.
Ајде да спонтана некоја убава да излезе ок, а и реално се познава која слика е спонтана која е одглумена, и да си ја урамам дома да ми стои, ама па да ги објавувам на фб цела раја да ги гледа?

Само јас сум или има и некој од вас што мисли исто?
images (1).jpg 1435a523616de8951b2386f4d3a4ea85.jpg
Romantic-Couple-Wallpapers-we-heart.jpg
couple-girl-goals-guy-Favim.com-2593216.jpg

dzesi i ja mislam kako tebe
nie dvajca bi mozele da napraime mnogu spontani ljubavni fotografiji. hehe < 3
cmokkk
A ja moze spontani fotki da vi napraam za posle dzesika spontano da si gi stae na fejsbuk :pos:[DOUBLEPOST=1468210534][/DOUBLEPOST]Abe ne e krivo devojceto. I na samoto ne mu e jasno sho sakalo da si kaze ;)
Aj moze koga ke se razbude ke i klikne...spontano ;)

џесика бара бе мажјак кој кога ќе се врати поручек од нива ќе ја нагмети зад куќа кај полското WC кај шо кубеше кокошката за супа
Не бара таа наперфимисани мазни бледи анемични романтични градски мажиња кои рецитираат поезија и липаат на тажни филмови, таа си бара човек кој најромантично шо ќе и речи е : “ДРЖ СЕ“ пред да и го опни

џесика бара бе мажјак кој кога ќе се врати поручек од нива ќе ја нагмети зад куќа кај полското WC кај шо кубеше кокошката за супа
Не бара таа наперфимисани мазни бледи анемични романтични градски мажиња кои рецитираат поезија и липаат на тажни филмови, таа си бара човек кој најромантично шо ќе и речи е : “ДРЖ СЕ“ пред да и го опни
Ajde @Let 3 odi usrekji go devojce. Ama mrdni malce, Dzesi nema da te ceka vecno ;)

Неколку романтични фотографии како дел од фотосесијата за свадба се сосема океј, но има некои ептен фејк, не доловуваат среќен момент, туку вештачки, изглумен, колку за туѓите очи да делува спектакуларно.
На фб една слика две, ако става цел албум од такви фотографии тешко него. :D

Искрено жал ми е за дечкото шо ќе се заљуби во тебе, доколку е некој романтичен. Каков игнорантен и стереотипичен народ постои во државава ти иде да фатиш да се обесиш. Бај д веј се надевам дека некој таков ќе си најдеш шо нема да има чувства никакви и кур нема да го боли за ништо, да ти акне некоја корпа после 5 годишна врска и да рикаш и да сечеш вени после уште 5 години шо си го изгубила :angel: :backa:

Ама чекај сега, од кога сликите се доказ за романтика ?
Не биди ти како овие модерите на фб што се сликаат на секое за на некој да му докажат дека му е супер врската и дека се центар на внимание и многу дека се сакаат.

Реално мене би ми било гајле дали би ме зезале другарите како што викаш. Сликање за свадба е најнормална работа. Ако на некој тоа му е смешно и те зафркава, ондак или е недораснат, или му е криво што се мажиш/жениш. Свадбата се случува еднаш во животот и убаво би било да се направат уметнички љубовни фотографии за да се овековечи моментот.
Кога фотографот те мести, тоа е сосема нормална работа при фотографирање. И предмет да сликаш, ако сакаш да имаш фантастична слика треба да го наместиш како што треба.
Се разбира дека не треба да се сликам со невестата со пиво и цигара во рака како седиме на клупа во парк. На што би личело тоа?
Јас сум сигурен и дека кога би качил обична нормална слика со девојка ми (како сме заедно на одмор) во твоите очи би изгледала патетично и би мислела дека јас се фалам....
Јас мислам дека проблемот е до тебе и до твоите негативни комплекси и сфаќања кои се произлезени од твоите безуспешни љубовни врски креирани со погрешни личности.

Што се однесува на ФБ, тоа е веќе личен избор на секој.
Секој може да постира што сака и како сака. Доколку сметаш дека пријателите ти се патетични, слободно избриши ги и веќе нема да ги гледаш нивните „патетични“ фотографии.
На мене лично не ми се допаѓаат „рандом“ пријатели што секој втор збор им е Заев и Груевски, и затоа ги бришам од ФБ за да не ги читам. Истото важи и за ликови слични како Александар Ружин. Тоа е чист фушерај и дебилизам. Простотилак не поднесувам. Тоа е стварно патетика на највисоко ниво. Се понижуваат себе си на ретардиран начин за да стекнат слава :facepalm:
Има разлика од вистински дебилни фотографии, лигави фотографии и уметнички фотографии.

Не знам што ти е поентава со темава, ама по ова што го пишуваш ми делуваш како да си тешко огорчена од љубов, или пак никогаш си немала дечко... o_O
Не знам што сакаш од машкиот свет? Да вози мотор со 300км/h? Да не ти се јавува? Да оди по други жени? Да се враќа касно пијан? Да те тепа? Да те кара? Да биде сељачина? Да не сака да се слика со тебе пошто те смета за грда, или место прстен да ти стави капаче од туборг пиво на рака? :pos:
За твојата свадба земи сликај се со предна 640 х 480 VGA на night mode :D

И да, машкоста нема никаква врска со ова горе што го напиша. Посветување внимание и основно почитување на девојка / жена нема никаква врска со машкост.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom