Рома-Милан 29.10.11 - 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Рома

Гласови: 26 34,2%
  • Милан

Гласови: 42 55,3%
  • Нерешено

Гласови: 8 10,5%

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Веб-сајт
asromamk.com
AC+Milan+X+AS+Roma.jpg

Sat 07/05/11 SEA Roma 0 - 0 Milan
Sat 18/12/10 SEA Milan 0 - 1 Roma
Sat 06/03/10 SEA Roma 0 - 0 Milan
Sun 18/10/09 SEA Milan 2 - 1 Roma
Sun 24/05/09 SEA Milan 2 - 3 Roma
Sun 11/01/09 SEA Roma 2 - 2 Milan
Sat 15/03/08 SEA Roma 2 - 1 Milan
Sun 28/10/07 SEA Milan 0 - 1 Roma
Sat 31/03/07 SEA Roma 1 - 1 Milan
Wed 31/01/07 COI Roma 3 - 1 Milan

имав уште неколку информации ама ме мрзи да преведувам утре нахнадно ќе ги напишам во некој пост :)

Мислам дека ќе биде најдобар наптревар за гледање у серија а до сега со многу голови.... Милан има квалитетна и уиграна екипа со многу добра игра у последните 2-3 кола, а и Рома исто така само без спортска среќа :(. Па да се надеваме дека ќе има добар фудбал и се разбира победа на РОМА!!!

1-1 конечен резултат според мене.Освалдо и некој гол на Галијани од клупа:pos:како против Лече

Факт е дека рома се појача и тоа со многу добри таленти кои во иднина ќе газат (нормално кога ќе си одат од рома :icon_lol:) арно ама Кевин Принц сам ќе ги тепа.
Некако не ги гледам рома како фаворити овде, иако играат дома, милан си е милан, увек незгоден и моќен.
Конечен тип 2ка

Конечен ТИП 2 ... !! Милан го фана ритамот можевте да видите на последните натрпевари .. сега има 1 грижа помалку , не треба да мисли на ЛШ , оти веќе со барса обезбедија 99 % за 1/8 финале ... !! така да нема да се чува за против рома. .. !!
мислам дека 0:2 или 0:3 ќе излезе .. !! :)

1-1 конечен резултат според мене.Освалдо и некој гол на Галијани од клупа:pos:како против Лече

оти има вакви кретенизми на форумов..

За натпреварот очекувам неизвесен меч според моменталната форма Милан е мал фаворит но на вакви дерби натпревари не секогаш победувале тимови кој се во подобра форма или погоре на табелата.
Милан игра во последните натпревари добро,против Лече и Парма одмараа дел од првотомците поради згуснатиот распоред поради тоа ќе треба да играат меч во ЛШ пак во Вторник како што беше вонредното коло во Серија А оваа недела.
Типувам Х или победа на Милан.

PROBABLE LINE-UPS

AC MILAN
1_48x48.jpg

Abbiati
Abate, Nesta, Thiago Silva, Taiwo
Aquilani, Van Bommel, Nocerino
Boateng
Cassano, Ibrahimovic

ROMA
7_48x48.jpg

Stekelenburg
Cassetti, Burdisso, Juan, Jose Angel
Perrotta, De Rossi, Gago
Borriello, Bojan, Osvaldo

Editor's Prediction
Roma 1:2 AC Milan

оти има вакви кретенизми на форумов..

За натпреварот очекувам неизвесен меч според моменталната форма Милан е мал фаворит но на вакви дерби натпревари не секогаш победувале тимови кој се во подобра форма или погоре на табелата.
Милан игра во последните натпревари добро,против Лече и Парма одмараа дел од првотомците поради згуснатиот распоред поради тоа ќе треба да играат меч во ЛШ пак во Вторник како што беше вонредното коло во Серија А оваа недела.
Типувам Х или победа на Милан.

Абе слушај немој ти на мене кретенизам така можеш дома на твојте.Мое е што ќе напишам во врска со оваа тема а тоа тебе што те боли мене ме заболе.Да беше твојот тим јак немаше да прими 3 гола од Лече за 30 мин.

fvla43.jpg

Абе слушај немој ти на мене кретенизам така можеш дома на твојте.Мое е што ќе напишам во врска со оваа тема а тоа тебе што те боли мене ме заболе.Да беше твојот тим јак немаше да прими 3 гола од Лече за 30 мин.
а што да речеме за твојот крајно неатрактивен, непопуларен и мизерен клуб?

2-ка Милан оди на победа!!! :D
Ама не треба да се потцени Рома никако ни во најмал случај,така да ќе има добар и атрактивен фудбал спрема мене!! :)
Среќно Римјани :Р

Твојот тим Фиорентина ли е?ајде ќе ви пуштиме да не испаднете од лигата :(

Мислам дека ќе биде доста интересен натпревар, Рома годинава покажуват добар фудбал за око али никако немат среќа, во случајов Рома е ранетиот лав :) и мислам дека Рома ќе го добие натпреваров мој тип за овој натпревар 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom