- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.922
- Поени од реакции
- 16.193
Се издиша Кузњецов...
Ама Маху се држи против Родик.. и тоа баш добро
Ама Маху се држи против Родик.. и тоа баш добро
Побрза е од Рим, Барселона, и Монте Карло.Него, дали мене ми се чини, ама оваа година стварно е брза подлогата или таков им е стилот на овие двајца што сеа ги гледаме (Цонга - Кузњецов)..
za zalПобрза е од Рим, Барселона, и Монте Карло.
Нема шанси, мислам дека подлогата мора на сите терени да им биде истаza zal
--- надополнето: 27 мај 2012 во 19:28 ---
a i mislam deka toj phillip chatrier stadion e najbrz od site , drugite na primer vtoriot po golemina suzanne leglend e "spor"
Nekade na nekoj forum procitav deka ne se isti, site se zemjeni no toj glavniot teren bil najbrz od siteНема шанси, мислам дека подлогата мора на сите терени да им биде иста
Melzer e najgolem pacer, plus koga vidov deka igra protiv berrer koj e od onie igraci so koj mozes da se dogovoris za mech, ne si ni trebal da go igrasНа Мелцер му ја свртеа
Уште него го чекав не ми се верува ееј
Сега ќе треба на Кубот да се вадам на другото ливче и утре здравје пак.
Поразот на Родик беше најубавата очигледност денес , ама џабе , ради други спортови не се ефектуира во пари .Очекувам уште еден фрустрирачки ден за мажот на најжешкото американско парче Бруклин Декер .
E добро де големо чудо ако играл таму, 1во коло е. Мислиш секогаш Федерер/Надал/Џокович играле на централен терен? Башка тоа и Сузан Леглен воопшто не е за потценување спрема капацитетот.Ццццц...срамота за организаторот, Федерер игра на 2от терен(Сузан Ленглен)
Сеа за инат треба да освои РГ!