Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sussaro напиша:Со жалење морам да соопштам дека великанот Сид Барет основачот на Pink Floyd почина на 60 годишна возраст. Иако ги напушти Pink Floyd веднаш после првиот нивни албум The piper at the gates of dawn Барет остави еден огромен белег на нивната музика. Имено тој го напушта бендот поради констатирана шизофренија. Еден од најдобрите и најискрените албуми на Pink Floyd-Wish You were Here во целост му е посветен нему. Постои анегдота во која на песната посветена на него Shine on you crazy diamond тој после долгогодишна исчезнатост избезумен влетува во студиото (отпрвин никој не го познал) и како да се е во ред ја грабнал гитарата и рекол да почнат со снимањесо снимање. Нека му е лесна земја
![]()
love_comes_again напиша:naj mn gi slusam Green Day. Mislam deka se mn extra
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: види не дека не ги сакам на времто со Basket Case, When i come around и една од моите омилени песни Time of your life. Сега се комерцијала и то. Торчо ме здрви од смеењеToreador напиша:![]()
Сигурна си? :icon_roll
ќе ти ибам тоа бендот![]()
Sussaro напиша::pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: види не дека не ги сакам на времто со Basket Case, When i come around и една од моите омилени песни Time of your life. Сега се комерцијала и то. Торчо ме здрви од смеење
Де де со тие предрасуди (заразна песничка е love comes again). Не се сите Стифски клабери:pos2: :pos2:Toreador напиша:Пер па така е шо.
Мојот ник е ЛАВ КАМЗ АГЕН ебате...и мислам дека Грин деј се многу екстра. 100% сум сигурен дека цурата разбрала за групата кога им се појави албумот со американ идиот. Не сакам да звучам го виша глуперда, но имам фобија од такви коментари. (ниту пак сум фен на гринд деј).
PS Billy Joel, I think that YOU are a god forsaken glue sniffin emo fagus
Sussaro напиша:Де де со тие предрасуди (заразна песничка е love comes again). Не се сите Стифски клабери:pos2: :pos2:
Toreador напиша:На едната зграда ќе цитирам еден голем стикер шо го видов у центар
Barbie, executed for spreading КИЧ.
KohlBass напиша:Eden od najdobrite stikeri sto gi imam videno, EVER!
A bendon, 30 seconds to Mars...
It sucks! Ic ne gi mozam tie emo stvari.