N
NightFuneral
Гостин
14,15...неам бре ја никаква среќа,кога нема свирки окапувам овде,а кога има морам(заповедано)ми е да одам настрана.Ту јазк((
Nema da zimaat nov gitarist, ke si ostanat kako so bea (od sigurni izvori) Ustvari...moze i ke zemat, poso Damir sviri i u Scorch aj ke vidimeПа, постојат, на некој начин... По фестов, ќе зимале нов гитарист. Да видиме како ќе изгледа тоа.
Нема Дамир да си иде. Од посигурни извори.Nema da zimaat nov gitarist, ke si ostanat kako so bea (od sigurni izvori) Ustvari...moze i ke zemat, poso Damir sviri i u Scorch aj ke vidime
dada, definitivno damir ostanuva pa koj togas? DINO?! nema dr gitarist...Нема Дамир да си иде. Од посигурни извори.
Точен одговор. Освоивте 500 денари.dada, definitivno damir ostanuva pa koj togas? DINO?! nema dr gitarist...
jeee ajm praud of majself ali ipak bi se zadovolila so edno pivo inace od kaj znaes? mene clen od bendot SEPAK mi kaza deka ke si ostanat kako so se, i deka nikoj nema da se menja...Точен одговор. Освоивте 500 денари.
dobar si e be...sto mu fali? ajt pozz idam da nanam :helou:Шо така Дино да си иде? Го открија дека е буљаш
Да знаеше за што збориш, ќе ти одговорев.Шо така Дино да си иде? Го открија дека е буљаш
Кохлбас го знам Дино учеше во панче генерација сме:wink: и многу добро знам што и како е....знае да свири добро тоа ОК не кажувам лош збор за тоа, ама и другото е важно. Мислам дека и ти свиреше со нив, ако не се лажамДа знаеше за што збориш, ќе ти одговорев.
А, Fatty, незнам кој ти кажал тоа, ама ја не би бил толку сигурен во изјавата.
pa damir mi kaza, vcera go prasav aj nema veze, ne tvrdam niso, ke vidime after festot pozzДа знаеше за што збориш, ќе ти одговорев.
А, Fatty, незнам кој ти кажал тоа, ама ја не би бил толку сигурен во изјавата.
Незнаеш за односите во бендот. А, да свирам во друг бенд со Дино.Кохлбас го знам Дино учеше во панче генерација сме:wink: и многу добро знам што и како е....знае да свири добро тоа ОК не кажувам лош збор за тоа, ама и другото е важно. Мислам дека и ти свиреше со нив, ако не се лажам
Абе како тргнало ова, ќе искочи дека си свирел и во S.O.F.A.R. :pos2:Незнаеш за односите во бендот. А, да свирам во друг бенд со Дино.
Секогаш е убаво да се дознае нешто ново за себеси.Абе како тргнало ова, ќе искочи дека си свирел и во S.O.F.A.R. :pos2: