РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе људи дај да се најдеме вечер бе...
Ја ќе бидам пак у мејден блузон,и мејден маичка(Brave new world)
Можно е да носам шубара...Не се срамете(ако ме видите)поздравете се:wink::wink::wink:

А да бушав сум:)

Абе луд, со Дени од Ѓорги беше у МКЦ ? Пошо ко да видов еден бушав со Iron Maiden маица ама не беФ сигурен дали си ти...

Иначе, за бендовиве. Steel Thunder ми оставија добар впечаток, имаат одличен вокал, исто и Scorch не беа лоши. Некој да не знае кој тепал ?

Едит: Scorch у Финале.

Ја бев со Dimebag маица, ваљда ме видовте коа беа Iron Fang качен :)

Прости ми боже тиии , прости гии мојте гревовии :music3:

Ја мислам дека добра атмосфера направија :). Море мене некој ме виде или тешко?

Ја не сум те приметил друже...Незнам за другиве

ova za so srbive nekoj gi poturnuva celo vreme ...inace jas sum tapanarot od eclipse i site bendovi imaja po 20 glasovi ...eclipse imashe 40 glasovi...a srbite 50...e od kade 50 kako sho se veli nemashe tolku vkupno publika...ama nema veze mene ne mi beshe bitna pobedata...jas sakaf da isfirime koska i mi se ostvari zelbata:vozbud::smir:

ova za so srbive nekoj gi poturnuva celo vreme ...inace jas sum tapanarot od eclipse i site bendovi imaja po 20 glasovi ...eclipse imashe 40 glasovi...a srbite 50...e od kade 50 kako sho se veli nemashe tolku vkupno publika...ama nema veze mene ne mi beshe bitna pobedata...jas sakaf da isfirime koska i mi se ostvari zelbata:vozbud::smir:

Тие србите искрено за к*ре небричено не ги биваше ама јбг ко имаш кеш то е ...
Најстегнато нај прецизно исвирифте верувам дека че се согласа сите со мене:helou:

Море мене некој ме виде или тешко?
Пред мене имаше некој со Дајмбег маица...ваљда си бил ти. Иначе убаво што тепаа Scorch за нив и гласав... а за вокалот на Steel Thunder.. не, едноставно нели не. Па и со кој памет земале да ја свират Hallowed Be Thy Name чоекот беше цело време надвор од штим.

Пред мене имаше некој со Дајмбег маица...ваљда си бил ти. Иначе убаво што тепаа Scorch за нив и гласав... а за вокалот на Steel Thunder.. не, едноставно нели не. Па и со кој памет земале да ја свират Hallowed Be Thy Name чоекот беше цело време надвор од штим.

Мене баш ми се допадна како испеа типот, неколку пати утна, али не беше страшно...

Мене баш ми се допадна како испеа типот, неколку пати утна, али не беше страшно...
ПАХАХАХАХХАХА:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Извини али тиње беше,на почетокот ја фати добро али после многу фалш и многи тиње беше...јес да на гитара/бубањ ја фатија ПЕРФЕКТНО

Иначе да со него бев,оти не се поздрави бе????

Ја се видов само со томи-слеер и антиталенат...т.е само нив ги знам :)

Абе остајте го човекот од Sт Th на раат:)
јас често сум кај нив на проба(зашто во иста соба свириме) и можам да кажам дека на проба пее фантастично а скоро стално на свирки се губи малце. Нз што е проблемот:) Углавно според мене е просечен, а не подпросечен:toe:

Абе остајте го човекот од Sт Th на раат:)
јас често сум кај нив на проба(зашто во иста соба свириме) и можам да кажам дека на проба пее фантастично а скоро стално на свирки се губи малце. Нз што е проблемот:) Углавно според мене е просечен, а не подпросечен:toe:
Епа чим си од тетово да де прашам дали знаеш што се дешава со Паралел Јуниверс? Зашо глеам на мајспејсот имаат нешо као демек се распаднале.

ПАХАХАХАХХАХА:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Извини али тиње беше,на почетокот ја фати добро али после многу фалш и многи тиње беше...јес да на гитара/бубањ ја фатија ПЕРФЕКТНО

Иначе да со него бев,оти не се поздрави бе????

Ја се видов само со томи-слеер и антиталенат...т.е само нив ги знам :)

Пер не беФ сигурен дали си ти...Ај сеа знам кој си :P

Епа чим си од тетово да де прашам дали знаеш што се дешава со Паралел Јуниверс? Зашо глеам на мајспејсот имаат нешо као демек се распаднале.

Ептен е офтопик...ама...ај....Знам дека гитаристот во петокот свиреше со друг бенд, иначе знам дека ретко кога се оформија ко што треба. Едно време свиреа со бубњарот од Влатко Лозаноски(офсајд), после со бубњарот од Warnament... па после останаја без простор за свирење...... и не сум ги прашал дали прават уште проби

Лично, вокалот на Стил Тандер ЕПТЕН ми се свиѓаше! И уопште не ја утна Хелоуд! ЗАКОН испеа! Коа би имал хеви или пауер бенд дефинитивно би го побарал да пее :) Иначе рок фест ко рок фест, тапа беше! Шо е ова бе на прсти се броеше колку души има, а повеќето беа панкери и скинери кој шо беа дојдени за тие гости шо беа со вокалот од кур шо е! Скорџ не ми се свиѓаа баш! За СТ гласав! Озвучењето беше КАТАСТРОФА! ХРЧЕЊЕ НЕНОРМАЛНО ТОА ЗВУЧКИТЕ! се на се впечаток..... 2/10
едино СТ шо ми беа ок :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom