Rogers Cup 2013 - ATP Masters 1000 Montreal & WTA Toronto

• Креатор на темата Креатор на темата Јунајтед
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Роџерс Купот?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Надал го гледав вчера изгледа одлично на терен, екстра му се движењата не е пасивен ко на Вимблдон, вечерва очеквам лесна победа против Јанович кој доста се намачи двава меча не гледам како би му можел да парират во долгите измени со Рафа.. исто така победи на Паире,Мареј,Бердих мислам дека немат лесно да го совладат Посписил во одличен налет е и е солиден сервер, најнеизвесно ке е Делпо-Раонич тука мислам дека е +ка прв сет

Oвој Јановиц да зема редовно диезепами(ако не е забранета супстанца:D) , мислам дека ќе е најдобриот тенисер на турот, овака со оваа нервоза и нетрпеливост, тешко некогаш да догура до нешто повеќе.

Психо е Јанович бе, после она на АО со Деварман сфатив дека типот има жолт картон од психијатриска болница.

А реално да збориме, има многу добра игра, разноврсна, знае да направи промена, и не е за потценување, ама што фајде кога другото погоре споменато го јебе..

Абе 2.03 е висок а како само се движи... Али психата е многу заебана работа во спортот.

Прави многу без веза неизнудени грешки, мора да поработи на тоа. :)

Иначе еден од малкуте двометрови сервери кои ми имат оставено впечаток.
--- надополнето: 8 август 2013 во 19:09 ---
Аии како ме нервират вакви глупи тенисери како Паирето, сервира за сет, има сет топки, води цел трај брејк и го губи сетот на крај. Мочко. Јанович ќе го лапне првиот сет.

И пак ќе кажам, Stefan-kobe WHO?

охохохох ебати среќата :vozbud:

Иначе тој ритрнот на Надал за сет топка... :drk:

Прави многу без веза неизнудени грешки, мора да поработи на тоа. :)

Иначе еден од малкуте двометрови сервери кои ми имат оставено впечаток.
--- надополнето: 8 август 2013 во 19:09 ---
Аии како ме нервират вакви глупи тенисери како Паирето, сервира за сет, има сет топки, води цел трај брејк и го губи сетот на крај. Мочко. Јанович ќе го лапне првиот сет.

И пак ќе кажам, Stefan-kobe WHO?

охохохох ебати среќата :vozbud:

Иначе тој ритрнот на Надал за сет топка... :drk:

Ќе лапне сет на Синсинати дури во првото коло :D

Вчера Рафа беше одличен но денеска тапа. Јанович со 25 неизнудени грешки и милион дупли сервис грешки и 43% прв сервис за малку ќе му го земеше сетот.

Ај битно испадна +, сеа тоа Паирето нека победи. :D

P.S. Само мене ли ми е глупо да викам Пер? Некако Паире пинтересно звучи. :D
--- надополнето: 8 август 2013 во 19:46 ---
Леле ебатти нубот неписмен и во вториот сет води 5-3 и сервира за сетот и пак му прават брејк. Каков Паире бе, Педер!

Вчера Рафа беше одличен но денеска тапа. Јанович со 25 неизнудени грешки и милион дупли сервис грешки и 43% прв сервис за малку ќе му го земеше сетот.

Иди ти со 45% прв сервис, земи му лесно сет на Јанович, ако мислиш дека е лесно.
--- надополнето: 8 август 2013 во 20:12 ---
Ај битно испадна +, сеа тоа Паирето нека победи. :D

P.S. Само мене ли ми е глупо да викам Пер? Некако Паире пинтересно звучи. :D
--- надополнето: 8 август 2013 во 19:46 ---
Леле ебатти нубот неписмен и во вториот сет води 5-3 и сервира за сетот и пак му прават брејк. Каков Паире бе, Педер!

Ете ти го 1-1 бе, немој да плачеш :D На сет топка, дупла прави :pos:

Иди ти со 45% прв сервис, земи му лесно сет на Јанович, ако мислиш дека е лесно.
--- надополнето: 8 август 2013 во 20:12 ---

Ете ти го 1-1 бе, немој да плачеш :D На сет топка, дупла прави :pos:

Еиии на 5-2 за Маринко во тај брејкот исклучив и викам не ја ни проверувам сеа, ќе чекам некако случајно да слушнам. :D

Фала брат, утре кога ќе се разбудиш ќе има изненадување на manutd.com :D

Само што одма му направија брејк :(

Надал лесно до финале. Пеколно ќе биде од другата страна на ждребот.
Истата судбина како онаа на Јановиц вечер ќе го снајде и Гулбис.
Успат Федерер денеска полни 32 години, среќен нека му е !

Нека му каже некој на Јанович да не го силува вториот сервис ... поготово не у тајбрејк и у клучен сегмент од истиот, шупелка глупава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom