Roger Brothers - во наши раце

Што е со овие не им е лесно или не им е лесно?

овие тројца браќа се ???:nesum:
гревчиЊа

нив не ги бива него шо е со битовите(нивно музиката) во песните сите се аматерски склопени па и битбокс мават абе у пичку матер веќе од тој ебан рап филм

Стварно не ми е јасно како може така да се глупират сега баш го гледав тој спотот 1,2,3 чудо невидено да не ти се верува:):pos2:

Абе ако не ги видовте вчера кај Боки, среќни луѓе сте:)
Јас ги сакам. Нека продолжат. Кој ќе ме смее инаку?!?!?
Не ги жалам, нека им се смеат сите..
Има некои, прават музика, пеат и не им е многу гајле за другите.. овие мислат дека сите ги сакаат, лудуваат по нив.. лиле роџеер брадрс ги видов!ваааааааау!!-нешто вака..
Епа.. нека им се смеат сите, ич не се за жалење..

Ааааааа ги ловкм најпуно најпунооооо!!!:cheeky2:Роџер брадрс!:wub:Раааав :pipi:

:tapp:damn..

abe sabajleto slucajno na mtv gi fatif i edno cupce mu praj dali mislite deka imate napraeno golem uspeh i toj postariot mu praj ne demek se relativno novi i cupeto mu vraka kako ne ste poznati ko site ve poznavat na ulica i ovaj mu vraka mozi ne poznavat ama ocekvame svetska slava

Па нели гледате единствени емисии кај шо се биле гости се ЅВОН и БОКИ 13ка цццццццццццццц

Како се смеев вчера во емисијата на Боки. Ги прашува кој им е најдобар другар, и едниот се прави мангуп и вели синот на Љубе Бошкоски. И тогаш тој најстариот од Хавана Бенд (кои исто така гостуваа) му вика:
- Убаво е тоа кога се дружиш со син на полицаец, знаеш дека никогаш нема да те предаде (нешто во тој фазон):pos::pos::pos:

Господе, не казни со Боки 13-ка, зашто мораше и Roger Brothers кај нас да ги пратиш?

уште еден доказ дека после Тоше, македонската музика е ѓубре

Abe Gotvacot na kolaci im gi pisuva rimite za toa se shit ovi Roger Brother

ццц овие се греота бее. ја нз како можат да лудуваат:wub::wub: по овие.

Стварно не ми е јасно како може така да се глупират сега баш го гледав тој спотот 1,2,3 чудо невидено да не ти се верува:):pos2:

А што друго ќе праваат :toe:..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom