Родителите ве демнат на Facebook!

• Креатор на темата Креатор на темата Simony
  • Време на започнување Време на започнување
Родителот ако не е кул тогаш воопшто нека не отвара ФБ.
Наjчесто лицата на возраст од +30 имаат некоj одбивен пристап на ФБ и многу чудни статуси, коментари што на нам младите ни изгледаат ретардирано. Семе синапово на пример е дувло на родители и постари лица со традиционален ментален склоп.
Моите на пример се кул и ниту ми лаjкуваат слики ниту ме гњават, си го користат ФБ за играње игрици (ко и младината) :D

И тоа што викаш, поготово овие во комунизмот растени што мислат дека знаат се и не им требаат ни компјутери ни англиски.

Нема врска нема потреба и од двете. Тоа е само изговор невладините пари да перат со тоа што даваат курсеви по странски јазици и компјутери :icon_lol:.

Луѓе што си ги видел еднаш во живот можат да ти го видат профилот али мајка ти што те родила не :rolleyes:

Ево пример од моиве пријатели.
-Време за ручек.........мусаката на мама- и тагнати татко му и мајка му
И долу мајка му му коментира:
-Наздравје злато.

Мојата реакција на тоа беше3233131.jpg

И јас тоа се прашувам. А па сликите кога ги гледам :tapp:!
Девојче облечено у купачи, долен дел танга, а родителите и ставаат лајк4е!

И помали деца од 12 години имаат фејсбук...а јас не ги разбирам оние кои ставаат слика од своите бебиња во албумите...
Не заборавај:Со напрчени усти и тоа во wc.
И не се лажете со тоа дека многу мал процент,или дека на некој вашите родители не знае да работи на компјутер...
Тоа може да се научи нема голема филозофија.:icon_mrgr:

И помали деца од 12 години имаат фејсбук...а јас не ги разбирам оние кои ставаат слика од своите бебиња во албумите...
Не заборавај:Со напрчени усти и тоа во wc.
И не се лажете со тоа дека многу мал процент,или дека на некој вашите родители не знае да работи на компјутер...
Тоа може да се научи нема голема филозофија.:icon_mrgr:
Не е али не би сакал да научат додуша не ни сакаат да имаат фејсбук. Што ќе им е? Да објавуваат мои слики каде што ќе сум тагиран и од доле да гледам коментари од типот: MASALA MASALA PORASNAL, MNOGU SI LICITE POZDRAV OD FAMILIJA STOJANOVSKI.

Ич к*р не ми чури

И тоа што викаш, поготово овие во комунизмот растени што мислат дека знаат се и не им требаат ни компјутери ни англиски.

Ако ништо друго не им поминало цело детство пред компјутер како што им поминало цело детство пред компјутер на новава „тетрапак Би-милк“ генерација.Инаку што се однесува до темава, подебилна работа од тоа да отвораш профил за да го демнееш син ти или ќерка ти нема.Демек работава е сликата вреди илјада зборови, кажува за тоа што прави нејзиниот син или ќерка.А да оди да провери таа или тој на рентген-слика да види да не има некој црв во тоа мозокот што му/и ги јаде мозочните ќелии.....Знаете, и таа слика вреди илјада зборови.Абе ако сакаш стави му на син ти пример GPS, ако он реши нешто да направи ќе направи и ти можеш слободно тогаш да одиш да се сликаш.
Да не говориме што и родителите почнаа да забегуваат со тоа фејсбукот, односно оние кои имаат отворено профил на оваа страна, демек „уште ќе се преправаме дека сме тинејџери“.....Fail.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom