- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.790
- Поени од реакции
- 85.836
Ја у LOGO.Jас програмирав во кобол и фортран во 1988
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја у LOGO.Jас програмирав во кобол и фортран во 1988
И тоа што викаш, поготово овие во комунизмот растени што мислат дека знаат се и не им требаат ни компјутери ни англиски.
А што бара дете од 12 год на фб?![]()
Жално..И јас тоа се прашувам. А па сликите кога ги гледам!
Девојче облечено у купачи, долен дел танга, а родителите и ставаат лајк4е!
Жално..
Ваљда тоа ја дробеДа.
И не знам, зошто темата е отворена како нешто од што треба да се пазат децата, особено ако госпожата што ја отвори има 31 година.
Јузернејмот и аватарот ти немаат никаква смисла. Преиспитај ги своите чувства, дали жените или мажите повеќе те палат.Moite vekje se pomirija prijatele davno davno.![]()
И јас тоа се прашувам. А па сликите кога ги гледам!
Девојче облечено у купачи, долен дел танга, а родителите и ставаат лајк4е!
Не е али не би сакал да научат додуша не ни сакаат да имаат фејсбук. Што ќе им е? Да објавуваат мои слики каде што ќе сум тагиран и од доле да гледам коментари од типот: MASALA MASALA PORASNAL, MNOGU SI LICITE POZDRAV OD FAMILIJA STOJANOVSKI.И помали деца од 12 години имаат фејсбук...а јас не ги разбирам оние кои ставаат слика од своите бебиња во албумите...
Не заборавај:Со напрчени усти и тоа во wc.
И не се лажете со тоа дека многу мал процент,или дека на некој вашите родители не знае да работи на компјутер...
Тоа може да се научи нема голема филозофија.![]()
И тоа што викаш, поготово овие во комунизмот растени што мислат дека знаат се и не им требаат ни компјутери ни англиски.